نورنیوز https://nournews.ir/n/271500
کد خبر: 271500
7 بهمن 1404

حمایت آمریکا و اتحادیه اروپا از تمدید آتش‌بس بین رژیم جولانی و قسد


آمریکا و اتحادیه اروپا در بیانیه ای مشترک مدعی شدند که از تمدید آتش‌بس بین رژیم جولانی و قسد حمایت می کنند.

نورنیوز- گروه بین الملل: آمریکا و اتحادیه اروپا امروز سه شنبه با صدور بیانیه ای مشترک ادعا کردند: ما از تمدید آتش‌بس بین ارتش سوریه و نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) استقبال می‌ کنیم. همچنین، بر اهمیت پایبندی همه طرف‌ ها در سوریه به حفاظت از غیرنظامیان تأکید می‌کنیم و از ایجاد گذرگاه های بشردوستانه در این راستا استقبال می‌ کنیم.

در بیانیه مشترک صادره در این خصوص ادعا شده است: حمایت خود را از یک انتقال سیاسی جامع در سوریه که از حقوق همه شهروندان این کشور محافظت کند، اعلام می کنیم. ایجاد ثبات در شمال شرقی سوریه از طریق روش‌ های مسالمت‌ آمیز، برای جلوگیری از ظهور مجدد تروریسم و دستیابی به امنیت منطقه‌ ای، در اولویت قرار دارد.

بیانیه مشترک آمریکا و اتحادیه اروپا در این خصوص مدعی شد: ما بر لزوم حفظ گذرگاه های بشردوستانه و ازسرگیر ارائه خدمات ضروری و مهم در کوبانی (عین العرب) تأکید می‌کنیم.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: اتحادیه اروپا / آتش‌بس / قسد / رژیم جولانی