نورنیوز https://nournews.ir/n/271386
کد خبر: 271386
7 بهمن 1404

ترامپ تعرفه واردات از کره‌جنوبی را به ۲۵ درصد رساند


رئیس‌جمهور آمریکا با متهم کردن کره‌جنوبی به نقض تعهدات تجاری، اعلام کرد تعرفه واردات خودرو، الوار و دارو از این کشور به 25 درصد افزایش می‌یابد.

نورنیوز-گروه بین الملل: ترامپ سه‌شنبه در شبکه اجتماعی خودش تروث سوشال نوشت: مجلس قانونگذاری کره جنوبی به توافق با ایالات متحده عمل نمی‌کند.

وی افزود: از آنجایی که مجلس قانونگذاری کره جنوبی توافقنامه تجاری تاریخی را فعال نکرده است، من تعرفه بر خودروها، الوار و داروها و همه تعرفه‌های متقابل را از ۱۵ درصد به ۲۵ درصد افزایش می‌دهم.

مشخص نیست که افزایش تعرفه بر واردات از کره جنوبی از چه تاریخی اعمال می‌شود. کره جنوبی اعلام کرد که آمریکا پیشتر این کشور را از قصد خود برای افزایش تعرفه‌ها مطلع نکرده بود.

واشنگتن و سئول سال گذشته میلادی به توافقی تجارتی دست یافتند که بر اساس آن تعرفه آمریکا بر بسیاری از کالاهای وارداتی از کره جنوبی به ۱۵ درصد کاهش یافت.

اما وزیر دارایی کره جنوبی اوایل ماه ژانویه گفت که بعید به نظر می‌رسد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارد دلاری در بخش‌های راهبردی آمریکا در چارچوب توافق تجاری در نیمه اول ۲۰۲۶ اجرایی شود.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ترامپ / تعرفه / اقتصاد_جهانی / کره_جنوبی / جنگ_تجاری