نورنیوز https://nournews.ir/n/271383
کد خبر: 271383
7 بهمن 1404

گفت‌وگوی نماینده ویژه آمریکا با بارزانی درباره ایران و سوریه


نماینده ویژه آمریکا در امور سوریه در دیدار با رئیس اقلیم کردستان عراق، درباره تحولات منطقه‌ای، ایران و وضعیت دمشق گفت‌وگو کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: خبرگزاری اسپوتنیک روسیه، باراک گفت که وی با مسعود بارزانی رئیس اقلیم کردستان عراق به صورت تلفنی صحبت کرده و این تماس مفید بوده است.

وی در این تماس تلفنی درباره روابط دو کشور همسایه ایران و عراق گفت و گو و ایران را به مداخله در دولت جدید عراق متهم کرد.

باراک در صفحه شخصی اش در ایکس نوشت که وی با بارزانی درباره تحولات سوریه صحبت کرده است.

فرستاده ویژه آمریکا در امور سوریه اعلام کرد که دو طرف در این تماس تلفنی بر اهمیت حفظ توافق آتش بس در کنار ورود کمک های بشردوستانه به ویژه به منطقه عین العرب (کوبانی) تأکید کردند.

باراک در پایان بار دیگر مدعی شده است که دولتی که ایران در عراق روی کار بیاورد، هرگز نخواهد توانست که شراکت تأثیرگذاری با ایالات متحده داشته باشد.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ایران / آمریکا / سوریه / تحولات_منطقه / اقلیم_کردستان