نورنیوز https://nournews.ir/n/271367
کد خبر: 271367
6 بهمن 1404
سخنان متناقض سخنگوی کاخ سفید:

همه حق تظاهرات دارند، ولی هیچ‌کس حق برخورد با ماموران امنیتی و اجرای قانون را ندارد!


سخنگوی کاخ سفید درحالی عنوان کرده که همه حق تظاهرات دارند، ولی هیچ‌کس حق برخورد با ماموران امنیتی و اجرای قانون را ندارد؛ که برخورد پلیس با اغتشاشگران در ایران را کشتار مردم و نقض قانون دانسته است.

نورنیوز- گروه بین الملل: کارولین لیویت، سخنگوی کاخ سفید در نشست خبری گفت: ترامپ بدنبال کشتار در مینیاپولیس نیست و مقابله با افراد جنایتکار کاملا همسو با قوانین جهانی است همچنین مخالف هرگونه اقدام چپ های افراطی هستیم که عامل خشونت در مینی سوتا هستند.

وی افزود: باید همه مهاجران غیرقانونی زندانی و دیپورت بشوند و رئیس‌جمهور ترامپ بدنبال پاکسازی کشور است همچنین باید تمامی جنایتکاران تحویل ماموران فدرال داده شوند.

به گفته وی؛ مدافعین حقوق بشر خواهان برخورد پلیس با مهاجران شدند، بنابراین اجازه بدید پلیس، پلیس بماند و کار خود را انجام دهد. فیک نیوزها اخبار خلاف واقعا منتشر می‌کنند!

سخنگوی کاخ سفید بار دیگر معترضان را اغتشاشگر خواند و خواستار برخورد شدیدتر پلیس با آن‌ها شد!

سخنگوی کاخ سفید در اظهاراتی عجیب گفت: وقتی در تقابل با ماموران امنیتی قرار بگیرید، ریسک برخورد بالا می‌رود و معترضان باید خودشان مراقب باشند!

سخنگوی کاخ سفید مدعی شد: ترامپ مقابله با مأموران قانون را شرم‌آور و غیرقابل‌قبول می‌داند

او مدعی شد: مقامات دموکرات احمق ما از مردم می‌خواهند که به خیابان‌ها بیایند و با مأموران قانون مقابله کنند و مأموران اجرای قانون ما تنها در حال اجرای قانون و مقابله با بیگانگان هستند.

او ادامه داد: ما ویدئویی از مینیاپولیس داریم که در آن یک اغتشاشگر با مأموری درگیر می‌شود و در این ویدئو، مأمور توضیح می‌دهد که او در حال حفاظت از یک کودک در برابر تهدیدات بیگانگان است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: اغتشاشات ایران / سخنگوی کاخ سفید / اعتراضات مینه‌سوتا