نورنیوز https://nournews.ir/n/270658
کد خبر: 270658
3 بهمن 1404

اتهام جاسوسی شاباک علیه ۲۵ اسرائیلی و خارجی در ارتباط با ایران


شاباک یا شین بِت (آژانس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی ) از اتهام علیه 25 اسرائیلی و خارجی به بهانه جاسوسی برای ایران در طول سال 2025 خبر داده است.

نورنیوز_ گروه بین الملل : آژانس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک یا شین بِت) اعلام کرد که ۲۵ اسرائیلی و خارجی را به بهانه جاسوسی برای ایران در طول سال ۲۰۲۵ متهم کرده است.

شین بت در بیانیه‌ای مدعی شد که «تعداد تلاش‌های ایران برای استفاده از اسرائیلی‌ها به عنوان جاسوس در سال ۲۰۲۵ در مقایسه با سال ۲۰۲۴، ۴۰۰ درصد افزایش یافته است که خود این سال نیز در مقایسه با سال ۲۰۲۳ و سال‌های قبل از آن، ۴۰۰ درصد افزایش داشته است.»

به گزارش النشره، در این گزارش ادعا شده است که ۱۲۰ مورد جاسوسی جداگانه ایران در سال گذشته خنثی شده است. در این گزارش اشاره شده است که اکثر اسرائیلی‌های یهودی که برای ایران جاسوسی کرده‌اند، این کار را برای پول انجام داده‌ و افزوده‌اند که آنها از تأسیسات عکس گرفته‌اند یا به اشکال دیگر جمع‌آوری اطلاعات مشغول بوده‌اند.

در تحولی جداگانه، سرویس امنیتی شین بت اعلام کرد که در سال ۲۰۲۵، ۳۰۰ بازجویی کامل از بازداشت‌شدگان نوار غزه در بازداشتگاه‌های خود انجام داده است.

علاوه بر این، ۱۲۵۰ فلسطینی اهل غزه در بازداشتگاه مشترک ارتش اسرائیل و شین بت در سدی تیمان مورد بازجویی قرار گرفته‌اند. این گزارش ادعا می‌کند که اطلاعات به‌دست‌آمده از این بازجویی‌ها به یافتن مقامات ارشد حماس و زندانیان اسرائیلی کمک کرده است.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: جاسوسی / جاسوسی برای ایران / جاسوس اسرائیلی برای ایران / جاسوسان ایران در اسرائیل