نورنیوز https://nournews.ir/n/270299
کد خبر: 270299
1 بهمن 1404

پارلمان اروپا: ترامپ نفت ایران را می خواهد


ایران مالک سومین ذخایر نفت جهان است حالا قانون‌گذار اسپانیایی پارلمان اروپا می‌گوید ترامپ به دنبال نفت ایران است.

نورنیوز- گروه اقتصادی: عضو اسپانیایی پارلمان اروپا، ایرنه مونترو امروز در جلسه پارلمان اروپا گفت: بمباران و تحریم ایران برای زنان آزادی به ارمغان نخواهد آورد، «برای ترامپ نفت خواهد آورد.»

مونترو ده روز پیش هم پس از ممانعت دیپلمات‌های اروپایی به پارلمان اروپا گفته بود، اروپا تمام اعتبار خود را از دست داده‌ است و راه را برای حمایت از یک جنگ دیگر «به خاطر نفت به دستور ترامپ» هموار می‌کند.سال‌ها پیش هم رئیس‌جمهور سابق ونزوئلا ،هوگو چاوز در مصاحبه‌ای گفته بود: «آمریکا نفت ونزوئلا را می‌خواهد، من توهم توطئه ندارم، تاریخ این را ثابت می‌کند.»

حالا ترامپ می‌گوید که نفت ونزوئلا را می‌فروشیم پولش را در آمریکا نگه می‌داریم؛ وزارت خزانه‌داری این کشور هم از نفت ونزوئلا برای پر کردن ذخایر راهبردی خالی شده‌اش استفاده می‌کند.

 


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ترامپ / نفت ایران / میزان نفت ایران