نورنیوز https://nournews.ir/n/270203
کد خبر: 270203
1 بهمن 1404

اعلام مصادیق تخلفات درطرح کالابرگ الکترونیک


رئیس مرکز بازرسی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اعلام مصادیق تخلف در طرح کالابرگ الکترونیک خبر داد و تاکید کرد که دریافت کارمزد و اجبار به خرید برند خاص ممنوع است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: سجاد سنگسری، رئیس مرکز بازرسی، ارزیابی عملکرد و ارتباطات مردمی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در تشریح تخلفات در اجرای طرح کالابرگ الکترونیک، اعلام کرد که هیچ فروشگاهی مجاز به اجبار به خرید برند خاص نیست. وی گفت: «اگر در فروشگاهی به مردم اجبار شود که تنها از برند خاصی خرید کنند، این عمل تخلف است.»

وی افزود: «مردم می‌توانند تا پایان فروردین ماه از اعتبار خود استفاده کنند و هیچ الزامی برای خرید یکجا وجود ندارد. اگر فروشگاهی مردم را مجبور به خرید یکجا کند، این نیز تخلف محسوب می‌شود.»

سنگسری همچنین به دریافت کارمزد توسط برخی فروشگاه‌ها اشاره کرد و تاکید کرد که «هیچ فروشنده‌ای اجازه دریافت کارمزد از مردم در ازای استفاده از کالابرگ ندارد.» وی تصریح کرد که اعتبار کالابرگ به طور کامل در اختیار مردم است.

رئیس مرکز بازرسی وزارت تعاون همچنین از مردم خواست تا حتما فاکتور خرید دریافت کنند تا قیمت کالا را مشاهده کنند و در صورت مواجهه با تخلفات تعزیراتی یا مسائل دیگر، آن‌ها را به اداره تعزیرات گزارش دهند.

وی در نهایت گفت: «در صورتی که تخلفاتی در روند اجرای طرح مشاهده شود، مردم می‌توانند موارد را گزارش دهند تا این مسائل پیگیری و حل شوند.


سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: تعزیرات / وزارت_تعاون / کالابرگ_الکترونیک / طرح_کالابرگ / تخلفات_کالابرگ / دریافت_کارمزد