نورنیوز https://nournews.ir/n/270181
کد خبر: 270181
1 بهمن 1404

۳۰ تُن شکر احتکار شده در بابل کشف شد


رئیس دادگستری بندپی شرقی بابل از کشف 30 تُن شکر احتکار شده در یکی از انبارهای این منطقه خبر داد و گفت که با دستور قضایی، انبار پلمب و متخلف به تعزیرات حکومتی معرفی شد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: رئیس دادگستری بندپی شرقی بابل، استان مازندران، از کشف و ضبط ۳۰ تُن شکر احتکار شده در یکی از انبارهای این بخش خبر داد. میثم اکبری گفت: "این اقدام در چارچوب اجرای طرح سراسری مقابله با احتکار و با هدف حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و کنترل بازار صورت گرفته است."

اکبری با اشاره به تشدید نظارت‌ها در آستانه ماه مبارک رمضان و آغاز سال جدید، افزود: "اکیپ ویژه‌ای متشکل از نمایندگان دادستانی، پلیس امنیت اقتصادی، سربازان گمنام امام زمان (عج)، اداره تعزیرات حکومتی، سازمان صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی، بازرسی‌های میدانی از انبارها را در دستور کار قرار داده‌اند که منجر به شناسایی انبار احتکار شکر شد."

وی اظهار کرد که در این بازرسی ۳۰ تُن شکر که به طور غیرقانونی نگهداری شده بود، کشف و ضبط شد. پرونده متخلف برای رسیدگی به اداره تعزیرات حکومتی ارجاع شد و با دستور مقام قضایی، انبار مذکور پلمب گردید.

رئیس دادگستری بندپی شرقی تأکید کرد که این روند نظارتی با جدیت ادامه خواهد داشت و دستگاه قضایی در برخورد با هرگونه احتکار، گران‌فروشی یا عرضه خارج از شبکه هیچ‌گونه اغماضی نخواهد داشت. همچنین از شهروندان خواسته شد در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را از طریق شماره ۱۳۵ تعزیرات حکومتی و ۱۱۰ پلیس گزارش دهند.


سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: شکر / احتکار / بابل / بازار_مواد_غذایی / تعزیرات_حکومتی / احتکار_کالا