نورنیوز https://nournews.ir/n/270034
کد خبر: 270034
30 دی 1404
فرمانده انتظامی کیش:

بازداشت ۳ لیدر اغتشاشات در کیش


فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش از بازداشت سه لیدر اغتشاشات و از عوامل اصلی تخریب اموال عمومی و حمله به ماموران انتظامی در جزیره کیش خبر داد.

نورنیوز-گروه سیاسی: سرهنگ نبی‌الله قاسمی درباره جزئیات این خبر اظهار کرد: با پیگیری و رصدهای اطلاعاتی انجام شده توسط مأموران پلیس، سه نفر از عوامل اصلی تخریب اموال عمومی و لیدر اغتشاشات در کیش مورد شناسایی قرار گرفته و در عملیات ویژه‌ای از سوی پلیس بازداشت شدند.

وی افزود: متهمان در بازجویی‌های پلیس اعتراف کردند در روزهای شنبه ۱۸ دی  و یکشنبه ۱۹ دی، اقدامات هنجارشکنانه و آشوبگرانه را در جزیره کیش راهبری می‌کردند، حمله به ماموران انتظامی با سلاح سرد، آتش زدن پرچم مقدس ایران اسلامی، تخریب مبلمان شهری از دیگر اقدامات مجرمانه این متهمان بوده است.

 به نقل از روابط عمومی پلیس کیش در روز سه‌شنبه ۳۰ دی، قاسمی با تاکید بر ادامه اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی برای بازداشت سایر عوامل دخیل در اغتشاشات کیش، خاطرنشان کرد: متهمان بازداشت شده برای انجام مراحل قانونی تحویل به مراجع قضایی شدند.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: اغتشاشات / بازداشت / کیش / لیدر اغتشاشات / فرمانده انتظامی کیش / لیدر اغتشاشات در کیش