نورنیوز https://nournews.ir/n/269526
کد خبر: 269526
27 دی 1404

الجولانی: قسد به شرق رود فرات عقب‌نشینی کند


ارتش دولت موقت سوریه از فرماندهی نیرو‌های دموکراتیک سوریه (قسد) خواست تا به تعهدات خود عمل کرده و کاملاً به سمت شرق رود فرات عقب‌نشینی کنند.

نورنیوز- گروه بین الملل: ارتش دولت موقت سوریه اعلام کرد: ما از فرماندهی گروه قسد می‌خواهیم به صورت فوری به تعهدات اعلام‌شده خود عمل کرده و کاملاً به سمت شرق رود فرات عقب نشینی کند.

هیات عملیات ارتش سوریه عنوان داشت: ما از فرماندهی قسد می‌خواهیم تا کاملاً به سمت شرق رود فرات عقب نشینی کند.

ارتش وابسته به نظام ابو محمد الجولانی (احمد الشرع)، رئیس جمهور خودخوانده سوریه تصریح کرد: ما از تشکیلات قسد می‌خواهیم تا شهر الطبقه را از نمود‌های نظامی تخلیه کند.

ارتش سوریه اعلام کرد: ما حزب کارگران کردستان را غافلگیر ساخته و پل شعیب الذکر در غرب الرقه را تحت کنترل درآوردیم، اما سپس شبه نظامیان این پل را منفجر کردند.

در مقابل، قسد اظهار کرد: ما از حق مشروعمان برای دفاع از خود پس از درگیری‌ها در روستای دبسی عفنان استفاده کردیم.

نیرو‌های قسد همچنین از منع آمد و شد کلی در منطقه رقه خبر دادند.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: قسد / نیروهای دموکراتیک سوریه / دولت الجولانی