نورنیوز https://nournews.ir/n/269328
کد خبر: 269328
26 دی 1404
تا ۱۱ بهمن؛

لوفت‌هانزا لغو پروازهای شبانه خود به تل‌آویو را تمدید کرد


گروه شرکت‌ های هواپیمایی لوفت‌هانزا امروز جمعه اعلام کرد که با توجه به «وضعیت فعلی خاورمیانه (غرب آسیا)»، لغو پروازهای شبانه به و از فرودگاه بن گوریون در تل‌آویو (اراضی اشغالی فلسطین) را تا 31 ژانویه (11 بهمن ماه) تمدید می‌کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: گروه شرکت‌ های هواپیمایی لوفت‌هانزا اعلام کرد که به دلیل احتمالی بودن حمله ایران، لغو پروازهای شبانه خود به تل‌آویو را تا ۱۱ بهمن ماه تمدید می کند.

به گزارش   رسانه صهیونیستی تایمز آو اسرائیل، گروه شرکت‌ های هواپیمایی لوفت‌هانزا امروز جمعه اعلام کرد که با توجه به «وضعیت فعلی خاورمیانه (غرب آسیا)»، لغو پروازهای شبانه به و از فرودگاه بن گوریون در تل‌آویو (اراضی اشغالی فلسطین) را تا ۳۱ ژانویه (۱۱ بهمن ماه) تمدید می‌کند.

بر اساس اعلام این رسانه، این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که گروه لوفت‌هانزا (که شرکت‌های هواپیمایی آن شامل سوئیس، اتریش ایرلاینز، بروکسل ایرلاینز و یورووینگز نیز می‌شود) هفته گذشته تصمیم گرفت که از پنجشنبه ۱۵ ژانویه، پروازهای خود به و از تل‌آویو (اراضی اشغالی فلسطین) را تا ۱۹ ژانویه به عنوان پروازهای روزانه انجام دهد، زیرا بر این باور بود که امکان حمله احتمالی ( واکنشی و تلافی جویانه) ایران وجود دارد.

لوفت‌هانزا در بیانیه‌ای در این خصوص اعلام کرد: این بدان معناست که پروازهای قبلی که در طول شب انجام می‌شدند، عمدتاً برای پرواز در طول روز برنامه‌ریزی شده‌اند.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: تل آویو / لغو پرواز / لوفت‌هانزا / 11 بهمن