نورنیوز https://nournews.ir/n/269137
کد خبر: 269137
25 دی 1404

تحریم های جدیدآمریکا علیه ایران/علی لاریجانی هم تحریم شد


وزارت خزانه‌داری آمریکا تحریم‌های جدیدی را در ارتباط با ایران وضع کرد.

نورنیوز- گروه سیاسی: وزارت خزانه داری آمریکا امروز پنجشنبه از تحریم‌های جدید مرتبط با ایران خبر داد.

الجزیره به نقل از وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد: بیش از ۱۲ نهاد و فرد توسط آمریکا تحریم شدند.

بر اساس اعلام این رسانه، دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا (OFAC)، ۱۲ شرکت مستقر در امارات، سنگاپور، انگلیس و ایران در این فهرست قرار گرفتند.

الجزیره اضافه کرد: این تحریم‌ها همچنین ۱۱ فرد با ملیت ایرانی و همچنین زندان فردیس ایران را هدف قرار داده است.

در شرایطی که با جدا شدن صف معترضان از اغتشاشگران و تروریست‌ها، ناآرامی‌های داخل ایران فروکش کرده است، آمریکا با ابزار بی فایده تحریم تلاش می‌کند تا فشار بیشتری را به مردم تحمیل کرده و بخشی از شکست های پیاپی خود در عرصه های مختلف مقابله با تهران را این‌چنین جبران کند.

آمریکا علی لاریجانی را تحریم کرد

وزارت خزانه داری آمریکا روز پنجشنبه دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران و تعدادی از فرماندهان نظامی را نیز به دلیل آنچه حمایت از مردم ایران و حقوق بشر خواند، تحریم کرد.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: تحریم / دبیر شورای عالی امنیت ملی / علی لاریجانی / تحریم های آمریکا / تحریم های آمریکا علیه ایران