نورنیوز https://nournews.ir/n/268475
کد خبر: 268475
22 دی 1404

برقراری پروازهای ترکیه از فرودگاه امام از فردا


مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی از برقراری پروازهای ترکیه از فردا خبر داد و گفت: هواپیمایی امارات تنها شرکتی بود که پروازهایش در این ایام قطع نشد.

نورنیوز- گروه اقتصادی: رامین‌ کاشف‌آذر، مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی ابراز کرد: هواپیمایی امارات تنها شرکتی بود که پروازهایش در این ایام قطع نشد.

وی بیان‌داشت: با اقدامات انجام شده، در حال حاضر پروازهای شرکت‌های هواپیمایی امارات و قطر در حال انجام بوده و منظم شده است.

کاشف آذر ادامه‌داد: همچنین از فردا (سه‌شنبه) پروازهای ترکیش‌ایر و پس فردا پروازهای شرکت ترکیه‌ای آجت به حالت عادی باز می‌گردد.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در روزهای گذشته مسافرانی که پروازهایشان باطل شده بود را با ۱۰ پرواز اکسترا (اضافی) توسط ایرلاین های داخلی به مقاصدشان رساندیم.

مطابق اعلام سازمان هواپیمایی کشوری، مسافران قبل از رفتن به فرودگاه با تماس با سامانه ۱۹۹ از زمان پرواز خود مطمئن شوند.

همچنین مسافران می‌توانند پیش از عزیمت به سمت فرودگاه امام، با وارد کردن آدرس سایت فرودگاه امام(ره) (ikac.ir) در مرورگر خود یا تماس با شماره‌های ۵۱۰۰۱۱۸ و ۵۱۰۰۱۱۱ از آخرین وضعیت پروازهای خارجی مطلع شوند


منبع: ایرنا
سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: ترکیه / پروازهای خارجی / آخرین وضعیت پروازهای خارجی