دانشگاه صنعتی امیرکبیر اعلام کرد که امتحانات پایان ترم نیمسال اول 1404-1405 به مدت یک هفته به تعویق افتاده است. آزمونها از تاریخ 28 دی آغاز میشود و دانشجویان فرصت بیشتری برای آمادگی خواهند داشت.
نورنیوز-گروه اجتماعی: امتحانات پایان ترم دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر به مدت یک هفته به تعویق افتاد.
دانشگاه صنعتی امیرکبیر در اطلاعیه ای خطاب به تمامی اعضای هیئت علمی و دانشجویان اعلام کرد که با توجه به شرایط ویژه فعلی و در جهت کمک به دانشجویان برای آمادگی بیشتر به منظور شرکت در آزمون های پایانی، مقرر شد آزمونهای پایانی نیم سال اول ۱۴۰۵-۱۴۰۴ با تاخیر یک هفتهای و از تاریخ ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ برگزار گردد.
دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد؛ آزمونهای هفته اول برنامه فعلی (۱۴۰۴/۱۰/۲۰ تا ۱۴۰۴/۱۰/۲۵) در برنامه جدید در تاریخهای ۱۴۰۴/۱۱/۴ تا ۱۴۰۴/۱۱/۹ برگزار خواهد شد.
همچنین آزمونهای برنامه ریزی شده دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بازه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ تا ۱۴۰۴/۱۱/۲ مطابق برنامه قبلی به قوت خود باقی است.