نورنیوز https://nournews.ir/n/267588
کد خبر: 267588
17 دی 1404

رئیس قوه قضائیه: مقصران نوسانات ارزی باید پاسخگو باشند


رئیس قوه قضائیه با تأکید بر لزوم برخورد با عوامل بی‌ثباتی بازار ارز گفت افرادی که در نوسانات ارزی تقصیر یا قصوری داشته‌اند، باید پاسخگو باشند و پرونده آن‌ها به تناسب تخلف یا جرم، با دقت و قاطعیت رسیدگی خواهد شد.

نورنیوز- گروه سیاسی: رئیس قوه قضائیه با اشاره به ضرورت از بین بردن زمینه‌هایی که می‌تواند منجر به بروز اغتشاشات و ناآرامی‌های اجتماعی شود، بی‌ثباتی و نوسانات ارزی را یکی از عوامل اصلی اعتراضات بعضاً به‌حق صنوف و بازاریان عنوان کرد و بر برخورد قاطع با مقصران این حوزه تأکید داشت.

به گزارش خبرگزاری قوه قضائیه، رئیس دستگاه قضا اظهار کرد: قطعاً باید زمینه‌های بروز اغتشاشات را از بین ببریم و یکی از مهم‌ترین مسائل امروز که موجب نارضایتی و اعتراض در میان برخی صنوف و بازاریان شده، بی‌ثباتی و نوسانات بازار ارز است. وی افزود: برای بررسی دقیق این موضوع، از بیش از یک ماه پیش سازمان بازرسی کل کشور مأمور بررسی همه‌جانبه این مقوله شده و علاوه بر آن، یک هیئت ویژه نیز برای رسیدگی فوق‌العاده به این مسئله تشکیل شده است.

رئیس قوه قضائیه با تأکید بر مسئولیت‌پذیری مدیران و تصمیم‌گیران در حوزه ارزی تصریح کرد: بدون تردید، افرادی که در موضوع نوسانات ارزی، تقصیر یا قصوری متوجه آن‌هاست، باید پاسخگو باشند و دستگاه قضایی در این زمینه مسامحه نخواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: رسیدگی به این پرونده‌ها به تناسب تخلف یا جرم ارتکابی انجام خواهد شد و با دقت، سرعت و قاطعیت در دستور کار قرار دارد. رئیس دستگاه قضا تأکید کرد که هدف از این اقدامات، صیانت از حقوق مردم، جلوگیری از تکرار بی‌ثباتی‌های اقتصادی و کاهش زمینه‌های نارضایتی اجتماعی است.

این اظهارات در شرایطی مطرح می‌شود که نوسانات اخیر بازار ارز، فشارهای اقتصادی مضاعفی را بر اصناف، تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی وارد کرده و مطالبات برای شفاف‌سازی و پاسخگویی مسئولان در این حوزه افزایش یافته است.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: بازار_ارز / قوه_قضائیه / نوسانات_ارزی / پاسخگویی / سازمان_بازرسی