نورنیوز https://nournews.ir/n/267121
کد خبر: 267121
15 دی 1404
فرماندار تهران:

انتخابات شورای شهر با فناوری نوین و مشارکت حزبی برگزار می‌شود


فرماندار تهران اعلام کرد انتخابات شورای اسلامی شهر تهران با مشارکت فعال احزاب و بهره‌گیری از فناوری نوین، به‌صورت شفاف، دقیق و امن برگزار خواهد شد. این انتخابات به‌عنوان پایلوت نظام تناسبی در کشور اجرا می‌شود.

نورنیوز-گروه سیاسی: فرماندار تهران، حسین خوش‌اقبال، از آمادگی کامل مجموعه اجرایی برای برگزاری انتخابات شورای اسلامی شهر تهران بر اساس نظام تناسبی خبر داد. وی تأکید کرد: «شفافیت، سلامت و امنیت روند رأی‌گیری در اولویت قرار دارد.»

خوش‌اقبال افزود که این انتخابات به‌عنوان پایلوت کشوری اجرا می‌شود و همسو با استانداردهای جهانی، می‌تواند نقش احزاب را تقویت و پایداری و پاسخگویی مدیریت شهری را ارتقا دهد.

فرماندار تهران در خصوص نقش احزاب توضیح داد: «قانون جدید این فرصت را ایجاد کرده است تا احزاب با پرورش و معرفی کاندیداهای توانمند، ضمن ارتقای رقابت سازنده، پس از انتخابات نیز نقش نظارتی و مسئولانه خود را ادامه دهند.»

وی همچنین استفاده از فناوری‌های نوین را از مزیت‌های مهم انتخابات پیش‌ِرو دانست و گفت: «ثبت‌نام الکترونیکی، شمارش سریع و ایمن آرا و افزایش شفافیت، با صرفه‌جویی در وقت و هزینه، زمینه برگزاری انتخاباتی دقیق و اعتمادآفرین را فراهم می‌کند.»

خوش‌اقبال تصریح کرد که تمامی هماهنگی‌ها با وزارت کشور و استانداری انجام شده و انتخابات همانند دوره‌های گذشته در موعد مقرر و با آرامش و امنیت کامل برگزار خواهد شد. وی از همه احزاب و گروه‌های سیاسی دعوت کرد تا با مشارکت حداکثری و معرفی نیروهای شایسته، این تجربه نوآورانه ملی را به الگویی موفق برای سراسر کشور تبدیل کنند.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: فناوری_نوین / انتخابات_تهران / انتخابات_شفاف / شورای_اسلامی / نظام_تناسبی