نورنیوز https://nournews.ir/n/266878
کد خبر: 266878
14 دی 1404

واکنش سازمان ملل به حمله آمریکا به ونزوئلا


دبیرکل سازمان ملل متحد تحولات اخیر در ونزوئلا و حمله آمریکا به این کشور را "بدعتی خطرناک" توصیف کرد و از طرف‌های مختلف خواست که در راستای احترام به حقوق بشر و حاکمیت قانون وارد گفت‌وگویی فراگیر شوند.

نورنیوز-گروه بین الملل: آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، با ابراز نگرانی عمیق درباره حمله آمریکا به ونزوئلا، این تحولات را "بدعتی خطرناک" توصیف کرد و از همه طرف‌ها در این کشور خواست تا به حقوق بشر و حاکمیت قانون احترام بگذارند و وارد گفت‌وگویی فراگیر شوند.

طبق گزارش خبرگزاری تاس، گوترش درباره تشدید تنش‌ها در ونزوئلا و ربایش نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهور این کشور توسط نیروهای آمریکایی ابراز نگرانی کرده است. سخنگوی دبیرکل، استیفان دوجاریک، اعلام کرد که گوترش در این خصوص تأکید کرده است: «این رویدادها بدعتی خطرناک به شمار می‌آید.»

دبیرکل سازمان ملل همچنین بر لزوم احترام کامل طرف‌ها به حقوق بین‌الملل، از جمله منشور سازمان ملل متحد، تأکید کرده و گفت که نگران است حقوق بین‌الملل در این مسئله رعایت نشده باشد. او از طرف‌های درگیر در ونزوئلا خواست تا با توجه به اصول حقوق بشر و حاکمیت قانون، گفت‌وگویی جامع و سازنده داشته باشند.

حمله اخیر آمریکا به ونزوئلا، که منجر به ربایش رئیس‌جمهور مادورو و همسرش شد، واکنش‌های زیادی را در سطح بین‌المللی برانگیخته است. بسیاری از کشورهای جهان این اقدام را نقض منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل دانسته‌اند.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: سازمان ملل / حقوق بشر / آنتونیو گوترش / حمله آمریکا به ونزوئلا / حقوق بین‌الملل