نورنیوز https://nournews.ir/n/266764
کد خبر: 266764
13 دی 1404

رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان حمله کرد


منابع خبری امروز اعلام کردند که رژیم صهیونیستی در بحبوحه تداوم نقض آتش‌بس در لبنان، به یک خودرو در جنوب لبنان حمله کرد.

نورنیوز- گروه بین‌الملل:  خبرنگار شبکه خبری المسیره در لبنان گزارش داد که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی یک دستگاه خودرو از نوع راپید را در شهرک «الخیام» واقع در جنوب این کشور را هدف قرار دادند.

از سوی دیگر، منابع لبنانی از پرواز پهپاد رژیم صهیونیستی بر فراز آسمان منطقه «الجاموس» واقع در ضاحیه جنوبی بیروت خبر داد.

وزارت بهداشت لبنان نیز اعلام کرد که حمله اشغالگران به شهرک الخیام منجر به زخمی شدن سه شهروند لبنانی شده است.

این نقض‌ها در راستای سلسله نقض‌های مکرر آتش‌بس لبنان که سال گذشته میان لبنان و رژیم صهیونیستی امضا شده بود، انجام گرفته است.

رژیم اشغالگر پس از وقوع آتش‌بس، هزاران بار آتش بس در لبنان را نقض کرده است و حملاتش بویژه در جنوب یمن، با وجود انتقادات و اعتراضات مقامات لبنانی، ادامه دارد.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: رژیم صهیونیستی / لبنان / المسیره / شهرک الخیام