نورنیوز https://nournews.ir/n/266627
کد خبر: 266627
12 دی 1404

احتمال محرومیت بیرانوند در آستانه جام‌جهانی


عباس موسوی، رئیس کمیته تدوین و مقررات فدراسیون فوتبال، درباره پرونده علیرضا بیرانوند هشدار داد رأی نهایی CAS ممکن است نزدیک جام‌جهانی صادر شود و در صورت تأیید حکم کمیته استیناف، بیرانوند احتمالاً جام‌جهانی را از دست می‌دهد.

نورنیوز-گروه ورزشی:عباس موسوی رئیس کمیته تدوین و مقررات فدراسیون فوتبال در حاشیه گفت‌وگو با خبرنگاران، تازه‌ترین توضیحات را درباره پرونده علیرضا بیرانوند و روند رسیدگی آن در CAS (دادگاه عالی بین‌المللی ورزش) ارائه کرد. او با اشاره به اینکه زمان صدور رأی نهایی قابل پیش‌بینی نیست، از احتمال تأثیر این پرونده بر حضور بیرانوند در جام‌جهانی صحبت کرد.

موسوی با تاکید بر ملی‌پوش بودن بیرانوند و اثرگذاری غیبت او بر تیم ملی، گفت: «او بازیکن ملی است و بازی نکردنش در چند ماه ممکن است به تیم ملی لطمه بزند. دستور ابتدایی از سوی CAS صادر شده و ممکن است در آستانه جام جهانی حکم صادر شود و غیرقابل پیش‌بینی است. ممکن است در آستانه جام جهانی حکم کمیته استیناف تایید شود و او این رقابت‌ها را از دست بدهد. امکان هم دارد که بعد جام جهانی صادر شود.»

اظهارات موسوی درباره پرونده اندونگ و استقلال

رئیس کمیته تدوین و مقررات فدراسیون فوتبال همچنین در بخش دیگری از صحبت‌هایش به موضوع قرارداد اندونگ هافبک استقلال پرداخت و با انتقاد از نحوه مدیریت برخی پرونده‌ها در باشگاه‌ها گفت: «نمی‌دانم در این چهار روز چه اتفاقی رخ داده، بازرسان باشگاه باید درست عمل کنند. متاسفانه در این موضوع غفلت می‌کنند و این بیشتر در خود باشگاه‌هاست. اندونگ جزو معدود بازیکنان باکیفیت خارجی است. اگر مشکلی بوده باید از سال گذشته چاره‌اندیشی می‌شده و نه در اواسط فصل که بخواهد قرارداد را فسخ کند. بحث مجوز کار او را فدراسیون تایید کرده و فکر می‌کنم شروط دیگری بوده که مدیر برنامه‌های او اعلام فسخ قرارداد کرده است.»


سرویس: ورزشی
کلید واژگان: جام_جهانی / فدراسیون_فوتبال / علیرضا_بیرانوند / دادگاه_عالی_ورزش / عباس_موسوی