نورنیوز https://nournews.ir/n/266619
کد خبر: 266619
12 دی 1404

تمدید ۲ ساله قرارداد اندونگ با استقلال


با وجود حاشیه‌های اخیر و بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالات استقلال، این باشگاه پس از مذاکرات طولانی با دیدیه اندونگ به توافق رسید تا قرارداد هافبک گابنی را به مدت 2 سال تمدید کند و او طی چند روز آینده به تهران برگردد.

نورنیوز-گروه ورزشی:پنجره نقل‌وانتقالات استقلال بسته است و همین موضوع باعث شد مدیران این باشگاه برای جلوگیری از جدایی یکی از مهره‌های کلیدی خود، مسیر تمدید را جدی‌تر دنبال کنند. بر اساس گزارش منتشرشده، استقلال پس از مذاکرات فشرده با دیدیه اندونگ به توافق رسیده تا قرارداد این هافبک گابنی به مدت ۲ سال تمدید شود.

اندونگ در پنجره تابستانی فصل گذشته به استقلال تهران اضافه شد و در طول فصل، یکی از بازیکنان تاثیرگذار آبی‌ها در میانه میدان بود. با این حال، در آستانه حضور او در جام ملت‌های افریقا اختلافاتی میان طرفین شکل گرفت؛ اختلافی که گفته می‌شود ریشه آن در کوتاهی باشگاه برای دریافت مجوز کار و اقامت بوده و حتی تا مرحله فسخ قرارداد هم پیش رفت.

در ادامه، مدیر برنامه این بازیکن نامه فسخ را منتشر کرد اما مسئولان استقلال خیلی سریع وارد عمل شدند و اجازه ندادند روند ثبت فسخ در پرتال فیفا نهایی شود. از طرف دیگر، با توجه به اینکه پنجره نقل‌وانتقالات استقلال بسته شده، مدیران باشگاه تمایلی به از دست دادن بازیکنان تاثیرگذار ندارند و در نهایت نیز توافق برای تمدید قرارداد اندونگ انجام شد.

از سوی دیگر، تیم ملی گابن نتوانست از مرحله گروهی جام ملت‌های آفریقا صعود کند و به همین دلیل پیش‌بینی می‌شود اندونگ طی چند روز آینده به تهران بازگردد تا برای ادامه فصل در اختیار کادر فنی استقلال قرار بگیرد.


سرویس: ورزشی
کلید واژگان: استقلال / نقل_وانتقالات / دیدیه_اندونگ / پنجره_نقل_وانتقالات / تمدید_قرارداد