نورنیوز https://nournews.ir/n/266611
کد خبر: 266611
12 دی 1404

هشدار ۸ کشور اسلامی درباره فاجعه انسانی غزه


هشت کشور عربی و اسلامی با صدور بیانیه‌ای مشترک، نسبت به وضعیت بحرانی غزه هشدار دادند و از جامعه جهانی خواستند با اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی، زمینه ورود فوری کمک‌های بشردوستانه، بازسازی زیرساخت‌ها و بازگشایی گذرگاه رفح را فراهم کند.

نورنیوز- گروه بین الملل: در پی تداوم بحران انسانی در نوار غزه، هشت کشور عربی و اسلامی شامل مصر، اردن، عربستان، قطر، امارات، ترکیه، اندونزی و پاکستان با صدور بیانیه‌ای مشترک، نگرانی عمیق خود را از شرایط وخیم انسانی این منطقه اعلام کردند.

بر اساس این بیانیه، این کشورها از جامعه بین‌المللی خواسته‌اند با اعمال فشار مؤثر بر رژیم صهیونیستی، امکان ورود فوری و بدون مانع کمک‌های بشردوستانه به غزه را فراهم کند.

طبق گزارش الجزیره، در این بیانیه همچنین بر حمایت این کشورها از طرح پیشنهادی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای پایان دادن به جنگ غزه تأکید شده و آمادگی آنها برای مشارکت در اجرای این طرح اعلام شده است.

کشورهای امضاکننده خواستار بازسازی زیرساخت‌ها و بیمارستان‌های تخریب‌شده در غزه و بازگشایی گذرگاه رفح شده و تأکید کرده‌اند که هرگونه کارشکنی در فعالیت سازمان‌های بین‌المللی و نهادهای غیردولتی در غزه و کرانه باختری، اقدامی غیرقابل قبول است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: غزه / فلسطین / رژیم صهیونیستی / گذرگاه_رفح / کمک_بشردوستانه