نورنیوز https://nournews.ir/n/266437
کد خبر: 266437
11 دی 1404

تشدید حملات در کرانه باختری/شهادت یک جوان فلسطینی


در ادامه یورش‌های ارتش اشغالگر اسرائیل به کرانه باختری، یک جوان فلسطینی در جنوب نابلس به ضرب گلوله شهید شد. همزمان نیروهای اشغالگر یک واحد مسکونی را در نابلس منفجر کردند و 48 فلسطینی دیگر، از جمله یک نوجوان 16 ساله، بازداشت شدند.

نورنیوز-گروه بین الملل: در ادامه افزایش تنش‌ها و تشدید حملات ارتش اشغالگر اسرائیل در کرانه باختری، گزارش‌ها از شهادت یک جوان فلسطینی و بازداشت ۴۸ فلسطینی دیگر حکایت دارد. این رخدادها همزمان با اقدام نیروهای اشغالگر در تخریب یک واحد مسکونی در شهر نابلس گزارش شده است.

تیراندازی مستقیم در جنوب نابلس و شهادت یک جوان ۲۶ ساله

براساس گزارش منتشرشده، نظامیان اشغالگر با یورش به روستای اللبن الشرقیه در جنوب نابلس، به سمت یک خودرو تیراندازی مستقیم کردند که در نتیجه آن، یک جوان ۲۶ ساله به نام «خطاب محمد اسماعیل السرحان دراغمه» به شهادت رسید و جوان دیگری نیز زخمی شد.

منابع محلی اعلام کردند این حادثه در نزدیکی ورودی جنوبی روستا و در مسیر نابلس به رام‌الله رخ داده است. همچنین به گفته شورای روستای اللبن الشرقیه، شهید دراغمه بر اثر شدت جراحات ناشی از اصابت گلوله جان باخت. فرد مجروح نیز که وضعیت او پایدار اعلام شده، برای درمان به بیمارستان دولتی سلفیت منتقل شد. طبق گزارش‌ها، این جوان هنگام تلاش برای کمک به شهید دراغمه هدف چهار گلوله قرار گرفته است.

محاصره محل حادثه و انتقال یک مجروح به داخل اراضی اشغالی

بر اساس تأیید منابع محلی، پس از تیراندازی، نیروهای اشغالگر منطقه را به طور کامل محاصره کرده و مانع دسترسی امدادگران به محل حادثه شدند. همچنین اعلام شده است یکی از مجروحان توسط نظامیان اشغالگر بازداشت و به یکی از بیمارستان‌های داخل اراضی اشغالی سال ۱۹۴۸ منتقل شده است.

در همین راستا، جمعیت هلال احمر فلسطین اعلام کرد فرد مجروح، جوانی ۲۲ ساله است که هدف گلوله قرار گرفته است.

انفجار یک واحد مسکونی در نابلس

گزارش‌ها همچنین حاکی است نیروهای اشغالگر بامداد امروز با یورش به شهر نابلس، یک واحد مسکونی را منفجر کردند. جزئیات بیشتری از این عملیات منتشر نشده، اما این اقدام در ادامه سیاست‌های تخریب منازل فلسطینیان در کرانه باختری ارزیابی می‌شود.

بازداشت ۴۸ فلسطینی در موج جدید عملیات ارتش اسرائیل

همزمان با این تحولات، ارتش اسرائیل در جریان یورش‌های گسترده به مناطق مختلف کرانه باختری، ۴۸ فلسطینی از جمله ۷ اسیر آزادشده و یک نوجوان ۱۶ ساله را بازداشت کرد.

دفتر اطلاع‌رسانی امور اسرای فلسطین اعلام کرد این بازداشت‌ها عمدتاً در استان‌های رام‌الله و البیره، طوباس، نابلس، قدس، الخلیل، طولکرم و جنین انجام شده و عملیات بازداشت با یورش به منازل، تفتیش‌های گسترده و تخریب اموال همراه بوده است.

آمارهای اعلام‌شده از زمان ۸ اکتبر ۲۰۲۳

طبق گزارش‌ها، از آغاز جنگ ویرانگر رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه در ۸ اکتبر ۲۰۲۳، فشارها و سرکوب‌ها در کرانه باختری نیز افزایش یافته است. تاکنون دست‌کم ۱۱۰۵ فلسطینی در این منطقه به شهادت رسیده و حدود ۱۱ هزار نفر زخمی شده‌اند. همچنین بیش از ۲۱ هزار فلسطینی از جمله ۱۶۰۰ کودک بازداشت شده‌اند.

در غزه نیز اعلام شده است تجاوزات اسرائیل با حمایت آمریکا منجر به شهادت بیش از ۷۱ هزار فلسطینی و زخمی شدن ۱۷۱ هزار نفر دیگر شده و حدود ۹۰ درصد زیرساخت‌های غیرنظامی نابود شده است. سازمان ملل هزینه بازسازی را حدود ۷۰ میلیارد دلار برآورد کرده است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: اسرائیل / غزه / فلسطین / کرانه_باختری / نابلس