نورنیوز https://nournews.ir/n/265685
کد خبر: 265685
7 دی 1404

بارندگی شدید؛ ۹ شهرستان خوزستان را آب‌گرفت


بارش شدید باران در خوزستان موجب آب‌گرفتگی معابر و مشکلات تردد در 9 شهرستان این استان شد و مسئولان هشدار داده‌اند که مردم تا کاهش حجم آب از رفت‌وآمد غیرضروری خودداری کنند.

نورنیوز-گروه اجتماعی :  حسن منصوری یکشنبه در بازدید از مناطق دچار آب‌گرفتگی خوزستان بیان کرد: عملیات امدادرسانی در پی بارندگی شدید، سیل، آب‌گرفتگی و برف و کولاک در برخی مناطق استان در حال انجام است.

وی افزود: بر اساس گزارش‌های اولیه، از ساعت ۹ صبح امروز تاکنون، ۶۷ نفر از متاثرین بارش باران به‌صورت اضطراری اسکان یافتند و خدمات امدادی متناسب با نیاز مناطق همچنان در حال ارایه است.

سرپرست معاونت امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر خوزستان با اشاره به حوادث ناشی از برف و کولاک تصریح کرد: تاکنون ۱۲۶ دستگاه خودرو از محورهای برف‌گیر و مناطق دچار آب‌گرفتگی در استان رهاسازی شده و عملیات امدادرسانی به مسافران و درراه‌ماندگان در مسیرهای درگیر همچنان ادامه دارد.

منصوری ادامه داد: در مجموع ۲۱ تیم امدادی متشکل از ۶۸ نجاتگر داوطلب و نیروهای عملیاتی به همراه ناوگان امدادی شامل ۱۰ دستگاه آمبولانس و ۱۵ خودروی پشتیبانی در این عملیات به‌کارگیری شدند و تیم‌ها به‌صورت میدانی در حال پایش شرایط و عملیات امدادی هستند.

وی تاکید کرد: با توجه به ناپایداری شرایط جوی در برخی مناطق استان، نیروهای امدادی جمعیت هلال‌احمر در حالت آماده‌باش کامل قرار دارند.

به گزارش ایرنا، اداره کل هواشناسی خوزستان پیش از این نسبت به فعالیت سامانه بارشی در خوزستان هشدار سطح نارنجی صادر کرد.


منبع: ایرنا
سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: خوزستان / بارش باران / آب گرفتگی معابر