نورنیوز https://nournews.ir/n/265355
کد خبر: 265355
6 دی 1404

کاهش تولید شیر و گوشت به علت شیوع تب برفکی


شیوع تب برفکی در استان‌هایی مانند تهران و اصفهان باعث کاهش 15 تا 20 درصدی تولید شیر و گوشت شده است. پیش‌بینی می‌شود تولید شیر خام تا پایان سال به 9 میلیون تن برسد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: عضو اتحادیه دامداران اعلام کرد که به علت شیوع بیماری تب برفکی میزان تولید شیر و گوشت به طور میانگین 15 تا 20 درصد کاهش یافته است.

مجتبی عالی پیش‌بینی کرد: با ادامه این روند، تولید شیرخام تا پایان امسال به 9 میلیون تن برسد، در حالی که برآورد اولیه برای امسال 13 میلیون تن بود.

وی  افزود: علاوه بر تب برفکی، کمبود و افزایش قیمت نهاده‌های اساسی مانند کنجاله سویا، ذرت، جو، کاه و یونجه در سامانه بازارگاه نیز به شدت بر قیمت تمام شده محصولات و افت تولید تأثیرگذار بوده است.


سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: دامداری / بازار_کشاورزی / تب_برفکی / شیر_و_گوشت / کاهش_تولید