شیوع تب برفکی در استانهایی مانند تهران و اصفهان باعث کاهش 15 تا 20 درصدی تولید شیر و گوشت شده است. پیشبینی میشود تولید شیر خام تا پایان سال به 9 میلیون تن برسد.
نورنیوز-گروه اقتصادی: عضو اتحادیه دامداران اعلام کرد که به علت شیوع بیماری تب برفکی میزان تولید شیر و گوشت به طور میانگین 15 تا 20 درصد کاهش یافته است.
مجتبی عالی پیشبینی کرد: با ادامه این روند، تولید شیرخام تا پایان امسال به 9 میلیون تن برسد، در حالی که برآورد اولیه برای امسال 13 میلیون تن بود.
وی افزود: علاوه بر تب برفکی، کمبود و افزایش قیمت نهادههای اساسی مانند کنجاله سویا، ذرت، جو، کاه و یونجه در سامانه بازارگاه نیز به شدت بر قیمت تمام شده محصولات و افت تولید تأثیرگذار بوده است.