نورنیوز https://nournews.ir/n/265157
کد خبر: 265157
5 دی 1404

سازمان برنامه و بودجه: دولت آمادگی دارد، لایحه بودجه را اصلاح کند


در واکنش به نامه 170 نماینده مجلس و احتمال رد کلیات لایحه بودجه 1405، رئیس سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد دولت آمادگی دارد بر اساس نظر مجلس، تغییراتی از جمله افزایش اعتبارات عمرانی، اصلاح درآمدهای مالیاتی یا انتشار اوراق بیشتر را در لایحه اعمال کند.

نورنیوز-گروه اقتصادی: حمید پورمحمدی در پاسخ به احتمال رد کلیات لایحه بودجه به‌دلیل اعتراض بخشی از نمایندگان، به دلیل افزایش تنها 20 درصدی حقوق کارمنان و بازنشستگان، تأکید کرد که دولت برای سناریوهای مختلف آمادگی دارد و خود را مقید به نظر مجلس می‌داند.

وی گفت: نظرات مجلس برای دولت کاملاً محترم است و در صورت رد کلیات یا ایراد به بخش‌هایی از لایحه، دولت آمادگی دارد اصلاحات لازم را اعمال کند.

پورمحمدی افزود: اگر نظر مجلس این باشد که برای جبران افزایش حقوق کارمندان، منابع کمتری به بخش عمرانی اختصاص یابد، دولت این مسیر را دنبال خواهد کرد؛ اگر نمایندگان پیشنهاد افزایش درآمدهای مالیاتی را مطرح کنند، این گزینه نیز قابل بررسی است و در صورت لزوم، افزایش انتشار اوراق نیز می‌تواند به‌عنوان یکی از راهکارها مدنظر قرار گیرد.

به گفته وی، دولت به‌دنبال تقابل با مجلس نیست و ترجیح می‌دهد لایحه بودجه بر اساس جمع‌بندی نظرات نمایندگان و با اجماع حداکثری اصلاح و نهایی شود.


سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: مجلس / تورم / گرانی / لایحه بودجه / برنامه و بودجه / بودجه 1405