نورنیوز https://nournews.ir/n/264948
کد خبر: 264948
4 دی 1404
رسانه‌های افغانستان خبر دادند

قتل فرمانده پیشین پلیس افغانستان در تهران


رسانه‌های افغانستان از ترور اکرام‌الدین سریع، فرمانده پیشین پلیس این کشور، در تهران خبر دادند. پس از حمله مسلحانه افراد ناشناس به خودروی او، وی با جراحات شدید به بیمارستان منتقل شد و ساعاتی بعد جان باخت.

نورنیوز- گروه حوادث: رسانه‌های افغانستان اعلام کردند اکرام‌الدین سریع، از فرماندهان پیشین پلیس این کشور در دوره حکومت جمهوریت، در پی حمله مسلحانه افراد ناشناس در تهران جان خود را از دست داد.

به گزارش خبرگزاری جمهور افغانستان، این حمله روز چهارشنبه و در نزدیکی محل کار سریع رخ داد؛ جایی که افراد مسلح به خودروی او و همراهانش تیراندازی کردند. در جریان این حادثه، یکی از همراهان وی در محل کشته شد و خود سریع با جراحات شدید به بیمارستان منتقل شد، اما ساعاتی بعد جان باخت.

اکرام‌الدین سریع فرمانده سابق پلیس ولایت‌های بغلان و تخار بود که پس از فروپاشی حکومت پیشین افغانستان و به قدرت رسیدن طالبان در سال ۲۰۲۱، به ایران مهاجرت کرده و در سال‌های اخیر در تهران زندگی می‌کرد. او از چهره‌های شناخته‌شده ضد طالبان در شمال افغانستان به شمار می‌رفت.

تاکنون مقامات پلیس تهران و مقام‌های رسمی ایران واکنشی به این حادثه نشان نداده‌اند و انگیزه و عاملان این ترور همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.


منبع: ایرنا
سرویس: حوادث
کلید واژگان: افغانستان / طالبان / ترور / حمله_مسلحانه / اکرام_الدین_سریع