نورنیوز https://nournews.ir/n/264947
کد خبر: 264947
4 دی 1404

السودانی: عادی‌سازی با تل‌آویو در قاموس عراق جایی ندارد


نخست وزیر عراق، محمد شیاع السودانی، به شدت با هرگونه عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی مخالفت کرد و تأکید کرد عراق به برادری، محبت و همزیستی نیاز دارد و واژه عادی‌سازی در قاموس این کشور جایی ندارد، زیرا با رژیم اشغالگر و نقض حرمت خاک و انسان در تضاد است.

نورنیوز-گروه بین الملل: «محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق درباره موضوع عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی گفت: هر گونه عادی سازی روابط عراق با رژیم صهیونیستی مردود است.

نخست وزیر عراق در مراسمی در کلیسای «ماریوسف» در بغداد حضور پیدا کرد و گفت: یادآوری میلاد حضرت مسیح(ع) تاکید بیشتری بر قدرت انسجام جامعه ما است.

وی تصریح کرد: عراق با تمام ظرفیت در راستای حفظ حمایت از نمادهای وحدت تلاش می‌کند و اطمینان داریم که عراق در راستای تقویت جایگاه خود به عنوان مکانی برای ثبات گام برمی‌دارد.

نخست وزیر عراق تاکید کرد: ما نیازی به عادی سازی روابط نداریم بلکه به برادری، محبت، همزیستی و پایبندی به شرع و قانون اساسی نیاز داریم.

او افزود: واژه عادی سازی و سازش در قاموس عراق جایی ندارد زیرا این امر با رژیم اشغالگری در ارتباط است که حرمت خاک و انسان را نقض می کند و همه ارزش ها و ادیان آسمانی با آن مخالفند.

این موضع گیری السودانی در واکنش به سخنان «لوییس رافائل ساکو» رهبر کلیسای کاتولیک کلدانی در عراق به هنگام مراسمی به مناسبت میلاد حضرت مسیح(ع) در کلیسای ماریوسف در حضور محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق و دیگر رهبران سیاسی و دینی عراق است که گفت: جناب نخست وزیر می‌خواهم درباره عادی سازی روابط صحت کنم. عراق سرزمین انبیاست و تلمود( کتاب مقدس یهودیان) در بابل، مکانی در نزدیکی همین جا نوشته شده است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: عراق / تل آویو / السودانی / عادی سازی روابط / همزیستی