انفجار مواد محترقه در یک واحد مسکونی در محله زیباشهر بوکان، جان سه عضو یک خانواده را گرفت و یک دختر 13 ساله را در وضعیت وخیم راهی بیمارستان کرد؛ حادثهای که بار دیگر خطر نگهداری مواد محترقه را یادآور شد.
نورنیوز- گروه حوادث: رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری بوکان از جانباختن سه نفر از اعضای یک خانواده در پی انفجار مواد محترقه در این شهر خبر داد. رسول معروفی گفت این حادثه چهارشنبه شب هفته گذشته در محله زیباشهر بوکان رخ داد و در جریان آن چهار نفر از اعضای یک خانواده شامل پدر، مادر و دو دختر به شدت مجروح شدند.
وی افزود: شدت انفجار به حدی بود که حدود ۸۰ درصد واحد مسکونی تخریب شد و آتشنشانان بلافاصله پس از حضور در محل، ضمن مهار آتش و جلوگیری از سرایت آن به منازل مجاور، مصدومان را به بیمارستان شهید قلیپور بوکان منتقل کردند.
معروفی با اشاره به نتایج بررسیهای اولیه گفت: شواهد نشان میدهد این حادثه بر اثر انفجار مواد محترقه صنعتی یا دستساز رخ داده است. به گفته وی، چند روز پس از حادثه، پدر ۴۴ ساله و مادر ۴۰ ساله خانواده در یکی از مراکز درمانی ارومیه جان باختند و امروز نیز دختر ۲۰ ساله آنان به دلیل شدت جراحات فوت کرد.
رئیس سازمان آتشنشانی بوکان خاطرنشان کرد: دختر ۱۳ ساله این خانواده همچنان در وضعیت نامساعد در بخش مراقبتهای ویژه یکی از بیمارستانهای مرکز استان بستری است.
وی با تأکید بر رعایت اصول ایمنی، از شهروندان خواست از نگهداری هرگونه مواد محترقه در منازل خودداری کنند تا از وقوع حوادث تلخ مشابه جلوگیری شود.