نورنیوز https://nournews.ir/n/264393
کد خبر: 264393
1 دی 1404

حمله رژیم صهیونیستی به صیدا و شهادت ۳ شهروند لبنانی


در پی حمله رژیم صهیونیستی به شهر صیدا در جنوب لبنان، سه شهروند لبنانی به شهادت رسیدند.

نورنیوز-گروه بین الملل : منابع خبری امروز دوشنبه از نقض مجدد آتش‌بس توسط صهیونیست‌ها و حمله پهپادی رژیم صیهونیستی به حومه شهرک «قنیطره» در شهرستان «صیدا» در جنوب لبنان خبر دادند. 

خبرگزاری رسمی لبنان گزارش داد که در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی که در جاده عقتنیت -القنیطرة  واقع در شهرستان صیدا رخ داد ، 3  لبنانی به شهادت رسیده‌اند.

ارتش رژیم صهیونیستی نیز حمله به منطقه صیدا در جنوب لبنان را تأئید کرد و مدعی شد که عناصر حزب الله را در این حمله هدف قرار داده است.

این درحالی است که در سایه همدستی آمریکا و طرف‌های بین‌المللی و انفعال دولت لبنان، تجاوزات مکرر اشغالگران به این کشور تبدیل به یک اتفاق عادی شده است و طی چند هفته گذشته، صهیونیست‌ها هم‌زمان با افزایش تهدیدات و فشارهای سیاسی آمریکا با هدف کشاندن لبنان به مسیر عادی‌سازی روابط با دشمن صهیونیستی، تجاوزگری علیه لبنان را به‌شکل قابل‌توجهی گسترش داده‌اند.

در این میان، دولت لبنان مقابل تجاوزات و نقض مداوم آتش‌بس توسط صهیونیست‌ها هیچ اقدام جدی انجام نداده و تنها امیدوار به تحرکات آمریکایی‌هایی است که برای ادامه تجاوز به لبنان، به اسرائیل چراغ سبز داده‌اند.

چند روز پیش، نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان در واکنش به تجاوزات گسترده رژیم صهیونیستی اعلام کرد که لبنان به همه تعهدات خود طبق توافق آتش‌بس عمل کرده و ارتش لبنان در جنوب مستقر شده است و وظایف خود را به‌طور کامل انجام می‌دهد و تمام منطقه جنوب رودخانه لیتانی را پاک‌سازی کرده است، این در حالی است که رژیم صهیونیستی به هیچ یک از تعهدات خود پایبند نیست و به‌شکل بی‌وقفه به تجاوزات خود علیه لبنان ادامه می‌دهد.


منبع: تسنیم
سرویس: بین الملل
کلید واژگان: رژیم صهیونیستی / لبنان / شهر صیدا