نورنیوز https://nournews.ir/n/264240
کد خبر: 264240
30 آذر 1404

کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل در مرز یارون


ارتش لبنان از کشف و خنثی‌سازی یک دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی در منطقه مرزی یارون در جنوب این کشور خبر داد.

نورنیوز_ گروه بین الملل : ارتش لبنان یک دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی را در منطقه مرزی یارون کشف کرد و اقدام اطلاعاتی این رژیم را ناکام گذاشت.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، روز یکشنبه، ارتش لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که سربازانش «یک دستگاه جاسوسی اسرائیل» را در یارون، منطقه‌ای در جنوب لبنان نزدیک مرز، کشف و خنثی کرده‌اند.

این درحالی است که اقدام‌های رژیم صهیونیستی در لبنان از جمله حملات تقریبا روزانه در این کشور همچنان ادامه دارد. با این حال ارتش لبنان متعهد به خلع سلاح حزب‌الله شده است.

امروز بار دیگر یک پهپاد اسرائیلی خودرویی را در شهرک یاطر در جنوب لبنان هدف قرار داده است. دقایقی بعد، گزارش‌ها از انجام دومین حمله پهپادی این رژیم به همین منطقه حکایت داشت. منطقه یاطر حدود ۵ کیلومتر با مرز سرزمین‌های اشغالی فاصله دارد.

وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد که حملات اسرائیل در جنوب لبنان در روز یکشنبه یک شهید و یک زخمی داشته است. ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شده است که اعضای حزب‌الله را هدف قرار داده است.

اسرائیل با وجود آتش‌بس نوامبر ۲۰۲۴ (آبان ۱۴۰۳)، به حملات منظم خود به لبنان ادامه داده و معمولا می‌گوید که زیرساخت‌ها یا عوامل حزب‌الله را هدف قرار می‌دهد. همچنین نظامیان خود را در پنج منطقه جنوبی لبنان، حفظ کرده است.

این حملات در حالی انجام می‌شود که جنوب لبنان طی هفته‌ها و ماه‌های اخیر شاهد افزایش حملات هوایی، پهپادی و توپخانه‌ای اسرائیل بوده و با وجود توافق آتش‌بس اعلام‌شده، موارد نقض آن به‌صورت مستمر ادامه دارد.

تحولات میدانی اخیر، نگرانی‌ها درباره گسترش دامنه درگیری‌ها و احتمال ورود منطقه به مرحله‌ای تازه از تنش و بی‌ثباتی را افزایش داده است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: اسرائیل / لبنان / رژیم صهیونیستی / دستگاه جاسوسی