نورنیوز https://nournews.ir/n/263950
کد خبر: 263950
29 آذر 1404

ترامپ فرمانده جدید «فرماندهی جنوبی» آمریکا را منصوب کرد


«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا یک ژنرال نیروی دریایی را برای فرماندهی ستاد «فرماندهی جنوبی» ارتش ایالات متحده منصوب کرد؛ این انتصاب در حالی انجام شد که این فرماندهی در حال اعزام نیروهای خود برای تشدید فشارهای دولت آمریکا بر ونزوئلا است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: یک ژنرال نیروی دریایی آمریکا با تجربه زیاد در عملیات ویژه و خاورمیانه، جایگزین فرمانده قبلی «فرماندهی جنوبی» ایالات متحده می‌شود.

انتصاب ژنرال دونوان که در حال حاضر معاون فرمانده «فرماندهی عملیات ویژه» آمریکا است، پس از آن انجام شد که آلوین هولسی به‌طور ناگهانی از سمت فرماندهی «فرماندهی جنوبی» ایالات متحده بازنشسته شد.

مسئولان دفاعی آمریکا اعلام کردند که دریاسالار هولسی درباره تصمیم دولت واشنگتن برای هدف قرار دادن افرادی متهم به «قاچاق مواد مخدر» در جریان یک سری حملات در کارائیب و شرق اقیانوس آرام، نگرانی‌هایی داشته است.

این حملات با انتقادات شدید قانون‌گذاران هر دو حزب آمریکا و همچنین کارشناسان نظامی که مشروعیت این حملات را زیر سوال می‌برند، مواجه شده است.

بر اساس این گزارش، در صورتی که سنا تایید کند، دونوان رهبری «فرماندهی جنوبی» را بر عهده خواهد گرفت.

مقامات وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) اعلام کردند که ارتش این کشور روز پنجشنبه پنج نفر دیگر که دولت دونالد ترامپ آنها را به قاچاق مواد مخدر از طریق دریا متهم کرده بود، کشت.

تنش‌ها میان واشنگتن و کاراکاس در حالی افزایش یافته است که ترامپ به‌تازگی در مصاحبه‌ای اعلام کرد که احتمال جنگ با ونزوئلا را رد نمی کند.

این تنش‌ها تحت تاثیر استقرار نظامیان ایالات متحده در کارائیب، به طور فزاینده‌ای در حال تشدید است و حدود یک‌سوم ناوگان دریایی آمریکا در این منطقه مستقر شده و جنگنده‌ها به طور مداوم در حریم هوایی بین‌المللی نزدیک ونزوئلا گشت‌زنی می‌کنند.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ونزوئلا / دونالد_ترامپ / ارتش_آمریکا / ژنرال_نیروی_دریایی / فرماندهی_جنوبی