نورنیوز https://nournews.ir/n/263793
کد خبر: 263793
28 آذر 1404

روسیه بشار اسد را به سوریه تحویل نمی‌دهد


روسیه روز جمعه اعلام کرد که «بشار اسد»، رئیس‌جمهور سابق سوریه، را به دولت جدید این کشور تحویل نخواهد داد. این موضع در حالی مطرح می‌شود که مسکو هم‌زمان در پی ترمیم و تقویت روابط خود با حکومت تازه‌تشکیل‌شده در دمشق است.

نورنیوز-گروه بین الملل: مسکو اعلام کرد که با وجود تلاش‌ها برای بهبود روابط با دولت جدید دمشق، قصدی برای تحویل رئیس‌جمهور پیشین سوریه، به مقامات این کشور ندارد.

  روسیه روز جمعه اعلام کرد که «بشار اسد»، رئیس‌جمهور سابق سوریه، را به دولت جدید این کشور تحویل نخواهد داد. این موضع در حالی مطرح می‌شود که مسکو هم‌زمان در پی ترمیم و تقویت روابط خود با حکومت تازه‌تشکیل‌شده در دمشق است.

«آلبروس کوتراشِف»، سفیر روسیه در بغداد در گفت‌وگو با رسانه‌های عربی تأکید کرد که روسیه به بشار اسد «پناهندگی انسانی» اعطا کرده و او را برای محاکمه به هیچ طرفی تحویل نخواهد داد.

طبق گزارش خبرگزاری معا، وی افزود: مسکو با هرگونه اقدام قضایی یا سیاسی که اسد را هدف قرار دهد، مخالف است.

پیشتر منابع رسانه‌ای از درخواست دولت حاکم سوریه از روسیه برای تحویل بشار اسد به دمشق خبر داده‌بودند.

پس از سقوط دولت بشار اسد در دسامبر ۲۰۲۴ و حضور او به مسکو، دولت موقت سوریه بارها از روسیه درخواست استرداد رئیس‌جمهور سابق را کرده است.

همچنین سفیر روسیه در بغداد، پنج‌شنبه ۲۷ آذر اعلام کرد که شماری از جنگجویان عراقی شرکت‌کننده در جنگ روسیه و اوکراین کشته و زخمی شدند ولی تعداد آن‌ها زیاد نیست.

کوتراشف در گفت‌وگو با یک برنامه تلویزیونی گفت: «مسکو در ازای آن بنابر ملاحظات انسانی، برای خانواده‌های جنگجویان عراقیِ کشته‌شده، روادید صادر کرد.»


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: روسیه / سوریه / بشار اسد / تحویل