نورنیوز https://nournews.ir/n/263659
کد خبر: 263659
28 آذر 1404

آزمایش پهپادی که آمریکا از ایران الهام گرفت


ارتش آمریکا از نخستین پرتاب یک پهپاد انتحاری جدید از روی ناو جنگی خبر داد؛ پهپادی که شباهت زیادی به شاهد-136 ایرانی دارد. این آزمایش که در خلیج فارس انجام شده، بار دیگر توجه‌ها را به تأثیر فناوری پهپادی ایران جلب کرده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: فرمانده سنتکام روز پنجشنبه پس از آن که ارتش آمریکا پهپادی مشابه شاهد ایرانی را آزمایش کرد، از نیروهای خود تمجید نمود. بِرَد کوپر در پیامی توییتری گفت که نیروی دریایی آمریکا «در حال پیشرفت در قابلیت‌های جنگی خود هستند.»لوکاس پهپادهای انتحاری است که شبیه به پهپاد ایرانی شاهد-۱۳۶ طراحی شده است. این پهپاد پس از آن معرفی شد که رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ از پهپاد‌های ایرانی به خاطر کارآمدی و به‌صرفه بودن تمجید کرده بود و از شرکت‌های آمریکایی خواست که از آن الگو بگیرند.
ارتش آمریکا پهپاد لوکاس را در خلیج فارس آزمایش کرده و زمان پرتاب آن دو روز پیش،‌ ۱۶ دسامبر اعلام شد. ارتش آمریکا پهپاد لوکاس را «پهپاد تهاجمی‌ِ یک‌طرفه» توصیف کرد و فرمانده سنتکام گفت که آمریکا در تلاش برای «استفاده از نوآوری به عنوان یک عامل بازدارنده» است.
 


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: خلیج فارس / پهپاد / ارتش آمریکا / توان نظامی / شاهد۱۳۶