زمین لرزهای به بزرگی 4.2 ریشتر صبح امروز هجدک در شهرستان راور استان کرمان را لرزاند. خوشبختانه این زلزله هیچ خسارت جانی یا مالی نداشته و تیمهای ارزیاب به منطقه اعزام شدهاند تا وضعیت را بررسی کنند.
نورنیوز-گروه حوادث :غلامرضا نژادخالقی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه کانون زلزله صبح امروز هجدک خارج از محدوده مسکونی بوده است افزود: تیم های ارزیاب به حوالی مناطق زلزله زده هجدک از توابع شهرستان راور اعزام شده اند.
وی با اشاره به اینکه این زمین لرزه خسارتی نداشته است تصریح کرد: مقاوم سازی انجام شده در مناطق مختلف استان کرمان مقاومت بناها را در مقابل زلزله بالا برده است.
صبح امروز پنجشنبه زلزلهای به بزرگی ۴.۲ ریشتر هجدک از توابع شهرستان راور در استان کرمان را لرزاند.
به گزارش از موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، زمین لرزه هجدک کرمان در ساعت ۹ و ۲۰ دقیقه و ۳۵ ثانیه رخ داد.
کانون این زلزله در موقعیت ۵۷.۳۳ طول جغرافیایی و ۳۰.۷ عرض جغرافیایی و در عمق ۱۰ کیلومتری زمین ثبت شده است.
هجدک از توابع شهرستان راور در ۱۴۰ کیلومتری شمال کرمان قرار دارد.
این منطقه از جمله مناطق زلزله خیز کشور بشمار می رود.