نورنیوز https://nournews.ir/n/263344
کد خبر: 263344
26 آذر 1404
کارشناس هواشناسی استان کرمان:

بارش یک متری برف در شهرستان رابر تکذیب شد


کارشناس هواشناسی استان کرمان گفت: ویدئو منتشر شده از بارش برف یک متری در شهرستان رابر صحت ندارد و بیشترین میزان بارندگی در این شهرستان 44 میلیمتر بوده که شامل باران و برف بوده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: مریم سلاجقه، با تکذیب خبر و ویدئو منتشر شده از بارش یک متر برف در شهرستان رابر گفت: بیشترین میزان بارندگی در شهرستان رابر ۴۴ میلیمتر بوده است که شامل بارش برف و باران بوده است.

وی افزود: بیشترین میزان بارندگی در استان کرمان، شامل بارش برف و باران در شهرستان بافت بوده که ۵۰ میلیمتر می‌باشد.

کارشناس هواشناسی کرمان تصریح کرد: سامانه بارشی جدید از پنجشنبه شب وارد استان کرمان می‌شود که در مناطق سردسیر و کوهستانی موجب بارش برف می‌شود.

سلاجقه، گفت: سامانه بارشی جدید به مدت سه روز در استان کرمان فعال است که بر اثر فعالیت آن احتمال بارش برف در شهرستان‌های شرقی نیز وجود دارد.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: هواشناسی / کرمان / بارش_برف / رابر / ویدئو_گمراه‌کننده