نورنیوز https://nournews.ir/n/262792
کد خبر: 262792
23 آذر 1404

نتانیاهو حمله به یهودیان در استرالیا را محکوم کرد


بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل پس از هلاکت تعدادی از صهیونیست‌ها در استرالیا واکنش نشان داد و این حمله را محکوم کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به کشته شدن شماری از صهیونیست‌ها در استرالیا در ادامه ادعاهای مضحک خود اظهار کرد امروز ما کسی هستیم که جهان را علیه اسلام رادیکالی رهبری می‌کنیم.

وی ادامه داد آنچه در استرالیا به وقوع پیوست، نتیجه دست کشیدن رهبران در رویارویی با یهودی‌ستیزی بود.

نتانیاهو در ادامه پیام خود با دعوت تلویحی به کشتار مخالفان خود اذعان کرد تنها راه شکست یهودی ستیزی، مقابله با این پدیده است؛ همان کاری که در اسرائیل انجام می‌دهیم.

وی مدعی شد جنگ را ادامه خواهیم داد و اجازه نخواهیم داد که یهودی ستیزی ما را متوقف کند.

یادآوری می‌شود بنابر اعلام منابع خبری، در یک تیراندازی در یک مراسم یهودی در سیدنی استرالیا، بیش از ده‌تا تن کشته و زخمی شدند.

یکی از صهیونیستهایی که در حمله به جشن حانوکا در استرالیا به هلاکت رسید، خاخام ایلی شلینگر است که از حامیان سرسخت کشتار مردم مظلوم غزه به شمار می‌رفت و تصاویری از دیدارهایش با نظامیان صهیونیست برای اعلام حمایت از آنها در جنگ علیه غزه منتشر شده است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: اسرائیل / حمله / تنش بین الملل