نورنیوز https://nournews.ir/n/262543
کد خبر: 262543
22 آذر 1404

ثبت‌نام ۱۴۰۰ متقاضی تاکسی برقی در تهران


معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار تهران با بیان اینکه تاکنون 1400 نفر برای دریافت تاکسی برقی ثبت‌نام کرده‌اند، گفت: بیش از 420 نفر، وام یک میلیارد و 500 میلیون تومانی را دریافت کرده‌اند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: محسن هرمزی درباره آخرین وضعیت واگذاری تاکسی‌های برقی، اظهار کرد: متقاضیان دریافت تاکسی برقی باید پس از ثبت‌نام اولیه، برای تشکیل پرونده به بانک مراجعه کنند تا تضامین بانکی را ارائه دهند.

وی ادامه داد: تعداد متقاضیان دریافت تاکسی برقی به بیش از 1400 نفر رسیده است و تاکنون بیش از 420 نفر، وام یک میلیارد و 500 میلیون تومانی را دریافت کرده‌اند.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار تهران تصریح کرد: حدود 250 نفر تاکسی پلاک‌شده دریافت کرده‌اند و پلاک‌گذاری خودرو برای سایر متقاضیانی که وام به آن‌ها تعلق گرفته است نیز در روزهای پیش‌ِرو به‌تدریج انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: پس از تشکیل پرونده بانکی و پرداخت وام، متقاضیان به پلیس معرفی می‌شوند تا گواهی اسقاط را ارائه دهند و مراحل صدور پلاک و تحویل خودرو انجام شود.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: ترافیک / شهرداری_تهران / تاکسی_برقی / حمل_ونقل / وام_برقی