نورنیوز https://nournews.ir/n/262344
کد خبر: 262344
21 آذر 1404

واکنش آلوارز به پیشنهاد بارسلونا


جولیان آلوارز، مهاجم آرژانتینی اتلتیکومادرید، در واکنش به شایعات حضورش در بارسلونا، اعلام کرد که تنها روی بهبود عملکرد خود در اتلتیکو تمرکز دارد. این در حالی است که بند فسخ 500 میلیون یورویی سد راه مدیران آبی‌واناری‌ها شده است.

نورنیوز-گروه ورزشی: جولیان آلوارز، مهاجم اتلتیکومادرید به شایعاتی که درباره حضورش در بارسلونا به گوش می‌رسد، واکنش نشان داد. آلوارز یکی از مهاجمانی است که در فهرست خریدهای احتمالی بارسلونا برای تقویت خط حمله خود در فصل آینده قرار دارد.

مهاجم آرژانتینی اتلتیکومادرید درباره شایعات حضورش در بارسا به مارکا گفت: این موضوع من را آزار نمی‌دهد. من سعی می‌کنم زیاد توجه نکنم، اما می‌دانم که صحبت‌هایی وجود دارد. همه چیز در رسانه‌های اجتماعی است. فکر می‌کنم بیشتر حرف‌هایی است که در فضای مجازی زده می‌شود تا آنچه که در دنیای واقعی می‌گذرد.

وی ادامه داد: من روی آنچه که در فصل جاری با اتلتیکو مادرید پیش رو داریم، متمرکز هستم. بنابراین، سعی می‌کنم انتقال به بارسا را نادیده بگیرم و تنها به بهتر شدن و رشد در اتلتیکو ادامه بدهم. آلوارز تا سال ۲۰۳۰ با اتلتیکو مادرید قرارداد دارد و در این فصل در ۲۱ بازی که در تمام رقابت‌ها انجام داده، ۱۱ گل و چهار پاس گل داده است.

با این وجود علاقه بارسا به جذب این بازیکن، بند فسخ ۵۰۰ میلیون یورویی و در خواست ۲۰۰ میلیون یورویی مدیرات اتلتیکو برای صادر کردن رضایتنامه این مهاجم، به نظر نمی‌رسد پرداخت آن در توان مدیران کاتالان باشد.


سرویس: ورزشی
کلید واژگان: بارسلونا / فوتبال اروپا / آلوارز / اتلتیکومادرید / انتقالات