نورنیوز https://nournews.ir/n/262343
کد خبر: 262343
21 آذر 1404

لیورپول با محمد صلاح مذاکره می کند


سرمربی لیورپول، ارنه اسلوت، با اشاره به اینکه هیچ دلیلی برای نخواستن مهاجم مصری تیمش، محمد صلاح، وجود ندارد، از مذاکرات نزدیک با او برای روشن شدن وضعیت آینده‌اش خبر داد. تنش بین مهاجم و باشگاه پس از نیمکت‌نشینی‌های اخیر بالا گرفته است.

نورنیوز-گروه ورزشی: تنش محمد صلاح پس از نیمکت‌نشینی در بازی‌های اخیر لیورپول با ارنه اسلوت سرمربی این تیم به اوج رسیده است. مهاجم مصری لیورپول مدعی است که برخی به دنبال این هستند که نتایج ضعیف این تیم در فصل جاری را به گردن او بیندازند و به همین خاطر او را نیمکت‌نشین کرده‌اند.

لیورپول روز شنبه و در چارچوب هفته شانزدهم لیگ برتر انگلیس در آنفیلد میزبان برایتون خواهد بود و آنها به دنبال جبران تساوی‌های متوالی در لیگ هستند. صلاح که در ۴۲۰ بازی برای قرمزها ۲۵۰ گل به ثمر رسانده است، در دو بازی از سه بازی اخیر لیورپول در لیگ برتر، بازیکن ذخیره بوده و مورد استفاده قرار نگرفته است.

او در ۱۸ بازی این فصل در لیگ برتر و لیگ قهرمانان اروپا پنج گل به ثمر رسانده است. او آخرین بار در تساوی ۱-۱ مقابل ساندرلند در ۳ دسامبر به عنوان بازیکن ذخیره وارد زمین شد و آخرین بازی او در ترکیب اصلی در ۲۶ نوامبر در شکست لیگ قهرمانان اروپا مقابل پی‌اس‌وی آیندهوون بود. صلاح قرار است روز دوشنبه برای جام ملت‌های آفریقا عازم شود و بسته به اینکه مصر در این رقابت‌ها تا چه حد پیش برود، ممکن است تا بعد از فینال در ۱۸ ژانویه به مرسی‌ساید برنگردد.

صلاح تابستان گذشته به شدت با انتقال به عربستان سعودی مرتبط بود و این علاقه همچنان پابرجاست و عمر مغاربل، مدیر اجرایی لیگ برتر عربستان، گفت که او هدف باشگاه‌ها است. اسلوت صبح امروز در نشست خبری پیش از بازی فردا با برایتون، بارها در مورد آینده صلاح مورد سوال قرار گرفت.

سرمربی لیورپول در مورد آینده صلاح که در ماه آوریل قرارداد دو ساله جدیدی امضا کرد، گفت: من هیچ دلیلی برای نخواستن او ندارم. من با او صحبت خواهم کرد. بعد از بازی ساندرلند، مکالمات زیادی بین نمایندگان او و نمایندگان ما، بین او و من، وجود داشت.

اسلوت درباره خط خوردن صلاح برای بازی با اینتر گفت: ما به عنوان یک باشگاه تصمیم گرفتیم و من بخشی از این تصمیم بودم که او را به میلان نبریم. من همیشه با آنها (ریچارد هیوز، مدیر ورزشی و مایکل ادواردز، مدیر اجرایی) در تماس هستم، اما وقتی صحبت از تصمیم‌گیری در مورد ترکیب یا ترکیب تیم می‌شود، آنها این موضوع را به من واگذار می‌کنند.


سرویس: ورزشی
کلید واژگان: فوتبال / لیگ برتر / لیورپول / محمد صلاح / ارنه اسلوت