نورنیوز https://nournews.ir/n/262282
کد خبر: 262282
21 آذر 1404

ترامپ: «خیلی دوست دارم با ایران توافق کنم


دونالد ترامپ در نشست خبری کاخ سفید بار دیگر با تکرار ادعاهای پیشین خودگفت که مایل است با ایران به توافقی دست یابد. وی ادعا کرد: «خیلی دوست دارم با ایران توافق کنم و فکر می‌کنم تهران هم مایل است با ما به توافق برسد.»

نورنیوز- گروه بین الملل: ترامپ که در جمع خبرنگاران در اتاق بیضی سخن می‌گفت، بدون اشاره به جزئیات یا چارچوب احتمالی چنین توافقی، اظهار داشت که نشانه‌هایی وجود دارد و «ایران در شرایط فعلی، آماده مذاکره است».

رئیس جمهور آمریکا همچنین تاکید کرد که دولتش «درِ مذاکره» را باز گذاشته و هر توافقی باید به نفع آمریکا و تضمین‌کننده امنیت منطقه باشد.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که ایران بارها تاکید کرده که هیچ‌گاه میز مذاکره را ترک نکرده و این آمریکا بود که همزمان با مذاکرات، در کنار اسرائیل قرار گرفت و به تاسیسات هسته‌ای ایران حمله کرد.

ایران می‌گوید که غنی‌سازی اورانیوم یک موضوع محوری است و تحت هیچ‌شرایطی درباره آن مذاکره نخواهد کرد.

ترامپ در پایان سخنان خود بار دیگر مدعی شد: «فکر می‌کنم اگر ایران بخواهد، می‌توانیم خیلی سریع به یک توافق عالی برسیم.»


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ایران / ترامپ / توافق / سیاست_خارجی / کاخ_سفید / مذاکرات_هسته‌ای