نورنیوز https://nournews.ir/n/261827
کد خبر: 261827
18 آذر 1404

تولید نفت ایران به ۴.۳ میلیون بشکه در روز رسید


در تازه‌ترین گزارش‌ها اعلام شده است که تولید نفت ایران هم‌اکنون به 4.3 میلیون بشکه در روز افزایش یافته، رقمی که نشان‌دهنده بهبود قابل‌توجه در بخش انرژی کشور است

نورنیوز- گروه اقتصادی : در دیدار اخیر محسن پاک‌نژاد وزیر نفت ایران با وزیر انرژی بلاروس ،وزیر نفت گفت : ایران در سال جاری نیز برنامه افزایش تولید را دنبال می‌کند؛ مقامی ایرانی تأکید کرده است که روسیه در بخش تجهیزات و فناوری یاری می‌رساند و چین همچنان طبق توافق‌های بلندمدت، خریدار اصلی نفت ایران باقی مانده است.

ایران پس از تحریم‌ها فعالانه به دنبال شرکای جدید برای تقویت صنعت نفت و گاز خود بوده است. چین و روسیه متحدان اصلی این کشور محسوب می‌شوند؛ پکن علی‌رغم تحریم‌ها بخش عمده‌ای از نفت تهران را خریداری می‌کند و روسیه نیز در بخش تجهیزات و فناوری همکاری دارد.

بلومبرگ نیز گزارش داده بود که پالایشگاه‌های مستقل چینی پس از صدور سهمیه‌های جدید واردات، خرید نفت خام ایران را افزایش داده‌اند. همچنین آمارهای شرکت کپلر نشان می‌دهد واردات نفت خام چین از ایران در آبان‌ماه به ۱.۳۵ میلیون بشکه در روز رسید که بالاترین میزان از مردادماه بوده است.
محسن پاک‌نژاد وزیر نفت ایران روز دوشنبه این هفته در دیدار با وزیر انرژی بلاروس اعلام کرد که ایران پذیرای مشارکت‌های بین‌المللی در صنعت نفت و گاز است و «فرصت‌های سرمایه‌گذاری طلایی» در این حوزه ارائه می‌دهد. این دیدار پس از نشست روسای جمهوری دو کشور بود که در آن توافق‌نامه‌های متعددی در صنایع مختلف امضا شد.

دیدار رسمی روسای جمهور ایران و بلاروس در تاریخ ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ (۲۰ اوت ۲۰۲۵) در مینسک برگزار شد. در این سفر، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ایران با «الکساندر لوکاشنکو» رئیس‌جمهور بلاروس دیدار کرد و دو طرف درباره توسعه روابط دوجانبه و همکاری‌های مشترک گفت‌وگو کردند


منبع: ایرنا
سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: ایران / نفت / صادرات نفت