نورنیوز https://nournews.ir/n/261771
کد خبر: 261771
18 آذر 1404

قتل زن جوان گنبدی با انگیزه سرقت طلا + فیلم بازسازی جنایت


قتل زن جوان گنبدکاووس که مادر 4 فرزند است احساسات مردم این شهر را جریحه‌دار کرد. ردیابی عامل این جنایت که با انگیزه سرقت طلا انجام شد بادستور قضایی و تلاش پلیس پلیس بعد از 48 نتیجه داد و قاتل شناسایی و دستگیر شد.

نورنیوز-گروه حوادث: قتل زن جوان گنبدی که مادر 4 فرزند بود، موجی از ناراحتی و خشم در میان مردم گنبدکاووس ایجاد کرده است. طبق گزارش‌ها، صبح چهارشنبه هفته گذشته س. شیرمحمدلی برای خرید نان از خانه خارج شد اما دیگر بازنگشت. خانواده با مراجعه به پلیس اعلام مفقودی کردند و حوالی ساعت 12 همان شب، جسد او داخل کیسه‌ای در نزدیکی محل زندگی‌اش کشف شد.

بررسی پزشکی قانونی نشان داد علت مرگ خفگی بوده است. بلافاصله تیم جنایی با بررسی صحنه و جمع‌آوری شواهد، تحقیقات را آغاز کرد و همان شب به یک فرد مظنون رسید. این فرد که طبق گفته اهالی، مالک یک عکاسی در همان حوالی است، بازداشت و مورد بازجویی قرار گرفت.

پلیس برای یافتن مدارک بیشتر به محل کار متهم رفت و سرنخ‌های مهمی به دست آورد که احتمال دست داشتن او در قتل را تقویت می‌کرد. متهم پس از روبه‌رو شدن با شواهد غیرقابل انکار، لب به اعتراف گشود و به قتل س. شیرمحمدلی اعتراف کرد؛ 

سرهنگ نادعلی صادقی، فرمانده انتظامی گنبدکاووس در این‌باره گفته است:
«به دنبال اعلام گزارش مفقودی یک خانم جوان از اهالی گنبدکاووس و کشف پیکر بی‌جان وی در یکی از معابر شهری، رسیدگی به موضوع به‌سرعت در دستور کار ماموران پلیس آگاهی انتظامی این شهرستان قرار گرفت.»

او همچنین افزود:
«کارآگاهان پلیس آگاهی با انجام اقدامات فنی، تخصصی و شبانه‌روزی، موفق شدند قاتل را در کمتر از 48 ساعت شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضایی، طی عملیاتی ضربتی دستگیر کنند.»
به گفته وی، متهم انگیزه خود را سرقت عنوان کرده است.

فرمانده انتظامی ضمن اشاره به تشکیل پرونده و معرفی متهم به مرجع قضایی تأکید کرد که شهروندان اخبار را از منابع رسمی دنبال کنند و به شایعات فضای مجازی توجه نکنند.

در روزهای اخیر، بازسازی صحنه قتل با حضور متهم انجام شد. جمعی از مردم و بستگان مقتول نیز در محل حضور یافتند و خواستار اجرای عدالت و مجازات قاتل شدند.

محمد ارمی، دادستان گنبدکاووس نیز گفت:
«پیکر بی‌جان زن جوانی که در یکی از خیابان‌های نزدیک محل زندگی وی کشف شده بود به پزشکی قانونی انتقال یافت و مشخص شد به علت خفگی جان باخته است.»
دادستان تصریح کرد که متهم انگیزه خود را سرقت طلاهای این خانم اعلام کرده و پرونده در شعبه سوم بازپرسی دادسرا در حال رسیدگی است.

این قتل دلخراش که قربانی آن مادری 4 فرزنده است، احساسات مردم را به‌شدت جریحه‌دار کرده؛ اما پلیس توانسته در کمتر از 48 ساعت با دستگیری قاتل و انجام بازسازی صحنه، مسیر رسیدگی قضایی را تسریع کند.


جهت مشاهده ویدئو، بارکد بالا را اسکن کنید.

سرویس: حوادث
کلید واژگان: سرقت طلا / کشف جسد / بازسازی صحنه قتل / قتل گنبدکاووس