نورنیوز https://nournews.ir/n/261641
کد خبر: 261641
17 آذر 1404

زمان سفر بنیامین نتانیاهو به آمریکا مشخص شد


منابع اسرائیلی گزارش داده‌اند نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از 28 دسامبر (7 دی) برای چهار روز به آمریکا سفر خواهد کرد، به دعوت دونالد ترامپ؛ دیداری که می‌تواند با تحولات حساس سیاسی و امنیتی در خاورمیانه گره بخورد.

نورنیوز- گروه بین الملل: دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی از دیدار نخست‌وزیر این رژیم با رئیس‌جمهور آمریکا در تاریخ ۲۹ دسامبر (۸ دی ماه) در ایالات متحده خبر داد.

 «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پیشتر در روز یکشنبه گفت که اواخر ماه جاری میلادی با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در مورد مرحله دوم طرح ایالات متحده برای پایان دادن به جنگ غزه گفت‌وگو خواهد کرد.

طبق گزارش خبرگزاری «رویترز»، دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه اعلام کرد: «نخست‌وزیر اسرائیل روز دوشنبه ۲۹ دسامبر، با رئیس‌جمهور ترامپ دیدار خواهد کرد و در مورد مراحل آینده و نیروی تثبیت‌کننده بین‌المللی طرح آتش‌بس گفت‌وگو خواهند کرد.»

پیش از این دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی گفته بود که دونالد ترامپ، نتانیاهو را به کاخ سفید دعوت کرده است. از آن زمان، رسانه‌های صهیونیستی گزارش داده‌اند که نتانیاهو و ترامپ ممکن است در فلوریدا دیدار کنند.

آتش‌بس بین رژیم اشغالگر و جنبش حماس از ماه اکتبر به اجرا گذاشته شد؛ آتش‌بسی که بارها توسط رژیم صهیونیستی نقض شد و این رژیم همچنان به جنایات خود در نوار غزه ادامه می‌دهد.

هنوز اختلافات گسترده‌ای در مورد مسائل کلیدی طرح ترامپ برای غزه وجود دارد و از جمله آن‌ها می‌توان به «خلع سلاح حماس، نحوه اداره غزه پس از جنگ و ترکیب و ماموریت یک نیروی امنیتی بین‌المللی در غزه» اشاره کرد


منبع: ایسنا
سرویس: بین الملل
کلید واژگان: اسرائیل / نتانیاهو / سیاست بین الملل