مدیر روابط عمومی بانک درباره عکسی که در روزهای اخیر در فضای مجازی با عنوان دیدار رئیس کل بانک مرکزی با صرافان هرات منتشر شده، توضیحاتی ارائه کرد.
نورنیوز-گروه اقتصادی: در روزهای اخیر عکسی از فرزین رئیس کل بانک مرکزی در حاشیه سفر به افغانستان در شبکه های اجتماعی منتشر شده با عنوان دیدار رئیس کل بانک مرکزی با صرافان هرات.
مصطفی قمریوفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در صفحه شخصی خود در پاسخ به خبرنگاری که عکس جلسه را برای اولین بار منتشر کرده بود نوشت: خبرنگار محترم کانال آخرین خبر سلام. روایت شما از این عکس کاملا نادرست و دقیقا خلاف واقعیت است. ایکاش آن مسئول استانی که عکس را به شما رساند میگفت که نمایندگان صرافان هرات در حاشیه ملاقاتهای رسمی، در لابی هتلکابل درخواست دیدار با دکتر فرزین را دادند تا مشکلاتشان در ایران حل شود.
