نورنیوز https://nournews.ir/n/261269
کد خبر: 261269
15 آذر 1404

دستگیری عوامل وابسته به سازمان نفاق توسط سپاه بهارستان


فرمانده سپاه بهارستان از شناسایی و دستگیری افرادی خبر داد که وابسته به سازمان نفاق بودند و در روزهای اخیر در وقوع چند مورد آتش‌سوزی در استان تهران نقش داشته‌اند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سرهنگ صمد سلطانی روز شنبه درباره جزییات این خبر اظهار کرد: در پی رصدهای شبانه‌روزی و انجام اقدامات دقیق اطلاعاتی توسط نیروهای سپاه بهارستان و با همکاری موثر قوه قضاییه، عوامل وابسته به سازمان نفاق که در روزهای گذشته اقدام به آتش‌زدن حوزه علمیه، پایگاه‌های بسیج و چند مسجد در سطح استان تهران کرده بودند، شناسایی و دستگیر شدند.

وی با بیان اینکه تامین امنیت عمومی همواره در اولویت ماموریت‌های سپاه قرار دارد افزود: روند پیگیری و دستگیری سایر افراد مرتبط با این اقدامات خرابکارانه با جدیت ادامه دارد.

فرمانده سپاه بهارستان همچنین از شهروندان خواست هرگونه اخبار، مشاهدات و اطلاعات امنیتی را از طریق ستاد خبری ۱۱۴ با نیروهای سپاه در میان بگذارند.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: دستگیری / سپاه بهارستان / عوامل وابسته به سازمان نفاق