نورنیوز https://nournews.ir/n/261132
کد خبر: 261132
14 آذر 1404

ساپینتو: نیمه دوم کنترل بازی با ما بود؛ مهاجمان نیازمند تجربه بیشترند


ساپینتو، سرمربی تیم فوتبال استقلال، پس از تساوی در دیدار اخیر، اعلام کرد که در نیمه دوم تیمش کنترل بازی را در دست داشته اما مهاجمان نیاز به تجربه بیشتری دارند تا فرصت‌های گلزنی را به نتیجه تبدیل کنند. وی تأکید کرد که تیم همچنان روند رو به پیشرفت خود را حفظ خواهد کرد.

نورنیوز- گروه ورزشی :  ریکاردو ساپینتو سرمربی تیم فوتبال استقلال شامگاه جمعه در نشست خبری پس از دیدار با پرسپولیس، افزود: در نیمه اول بازی متعادل بود و هر ۲ تیم فرصت‌هایی داشتند، اما در نیمه دوم استقلال بسیار قوی‌تر ظاهر شد و بهترین موقعیت‌ها را ایجاد کرد، با این حال در دقایق پایانی بازی به متعادل بود.

وی با اشاره به ترکیب جوان استقلال افزود: این نخستین چالش بزرگ ما بود، بسیاری از بازیکنان جوان هستند و تجربه کافی ندارند، در چنین شرایطی نقش بازیکنان باتجربه بسیار مهم است تا تحت فشار بتوانند تیم را هدایت کنند.

ساپینتو همچنین درباره مشکلات آماده‌سازی تیم گفت: چالش بزرگی داشتیم که در مدت کوتاه چهار روزه حل شد، در حالی که معمولاً ۲ تا سه هفته زمان می‌برد، این موضوع نشان داد که تیم ما توانایی عبور از شرایط سخت را دارد.

سرمربی استقلال در خصوص ضعف مهاجمان تیمش تصریح کرد: مهاجمان امروز شرایط خوبی نداشتند و در ضربات آخر کم‌تجربه عمل کردند، این مسئله باید در بازی‌های آینده برطرف شود. ما نیاز به پلن دوم داریم تا بتوانیم در حملات متنوع‌تر عمل کنیم.

ساپینتو با اشاره به اهمیت آماده‌سازی در روزهای فیفا گفت: سه روز فیفا برای ما حیاتی بود تا تیم را برای هشت بازی آینده آماده کنیم، استقلال باید رشد کند و ظرفیت بیشتری پیدا کند، هدف اصلی ما این است که در خانه شکست نخوریم و هواداران بتوانند با دیدن گل‌ها هیجان فوتبال را تجربه کنند.


سرویس: ورزشی
کلید واژگان: استقلال / لیگ برتر / دربی