نورنیوز https://nournews.ir/n/261102
کد خبر: 261102
14 آذر 1404

فیفا از حضور قلعه‌نویی در آمریکا استقبال کرد


امیر قلعه‌نویی، سرمربی با سابقه فوتبال ایران، وارد واشنگتن شد و فیفا با استقبال رسمی از حضور او، آن را فرصتی برای تقویت همکاری‌ها و تبادل تجربیات بین‌المللی در دنیای فوتبال دانست.

نورنیوز- گروه ورزشی : فیفا با انتشار بیانه‌ای از ورود امیر قلعه نویی به واشنگن برای حضور در قرعه‌کشی جام جهانی استقبال کرد.

 فیفا اعلام کرد که امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی ایران پیش از قرعه‌کشی جام جهانی روز جمعه، به همراه هیئتی از فدراسیون فوتبال این کشور وارد واشنگتن شد. فیفا در بیانیه‌ای به رویترز اعلام کرد که از حضور این هیئت در پایتخت ایالات متحده استقبال می‌کند.

ایران در ابتدا اعلام کرد که به دلیل مشکلات ویزا، مراسم واشنگتن را تحریم خواهد کرد. گفته شد که ایالات متحده به چهار نفر، از جمله سرمربی قلعه‌نویی، ویزا داده است. ایالات متحده به دلایل سیاسی و امنیتی، محدودیت‌های سختگیرانه‌ای برای صدور ویزا برای ایرانیان دارد.

در این بیانیه آمده است: فیفا از ورود هیئت فدراسیون فوتبال ایران به واشنگتن دی سی، از جمله قلعه‌نویی برای شرکت در قرعه‌کشی نهایی جام جهانی فیفا ۲۰۲۶ و سمینار تیم‌ها استقبال می‌کند. فیفا مشتاقانه منتظر است تا به همکاری با فدراسیون و مقامات کشور میزبان برای اطمینان از آمادگی برای حضور در جام جهانی فیفا ۲۰۲۶ تابستان آینده ادامه دهد.


سرویس: ورزشی
کلید واژگان: فیفا / امیر قلعه نویی / فوتبال جهانی