ورزشگاه 6500 نفری شهید رئیسی مشهد روز جمعه با حضور محمد باقر قالیباف، رییس مجلس شورای اسلامی و احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان افتتاح شد. این سالن پس از 18 سال ساخت، به مجموعه ورزشی ثامن مشهد افزوده شد و نیازهای ورزشی کلانشهر را پاسخگو خواهد بود.
نورنیوز-گروه ورزشی: عملیات اجرایی این سالن از سال ۱۳۸۵ آغاز شد و اکنون بعد از گذشت ۱۸ سال به بهرهبرداری رسیده است.
این مجموعه ورزشی یکی از طرحهای قدیمی و از اولویتهای مهم ورزش برای شهر مشهد به شمار میرود، چراکه سالن شهید بهشتی پاسخگوی نیاز این کلانشهر نبود.
ورزشگاه ثامنالائمه در ۱۰ کیلومتری جاده مشهد شاندیز قرار دارد که ساخت آن از سال ۱۳۷۳ در زمینی به مساحت ۴۰۰ هکتار آغاز شد و این ورزشگاه با دیدار ابومسلم و پرسپولیس در سال ۱۳۸۴ افتتاح شد.
محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی و احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان که برای افتتاح خانه کشتی طرقبه و سالن ۶۵۰۰ نفرهای شهید رئیسی به مشهد سفر کردهاند، پیش از آئین بهره برداری این مکان ورزشی به گلزار شهدای طرقبه رفتند و به مقام شامخ شهدای انقلاب اسلامی ادای احترام کردند.
همچنین وزیر ورزش و جوانان با پدر شهید «حسن قالیباف» دیدار و گفتگو کرد.