نورنیوز https://nournews.ir/n/260801
کد خبر: 260801
12 آذر 1404

ماجرای مرموز شیوع سرطان در بین زنان گروهک منافقین


یک منبع آگاه خبر داد که تعداد زیادی از زنان ساکن در کمپ گروهک منافقین در آلبانی به سرطان مبتلا شده اند و این گروهک مانع از ارائه خدمات درمانی به این زنان بیمار شده است.

نورنیوز - گروه سیاسی : یک منبع مطلع اعلام کرد تعداد زیادی از زنان ساکن در کمپ منافقین در آلبانی دچار سرطان شده اند و خدمات درمانی هم قطع شده است.

یک منبع مطلع به نقل از یکی از اعضای فراری منافقین در آلبانی اعلام کرد در ماه‌های اخیر تعداد زیادی از زنان ساکن در کمپ منافقین در این کشور، دچار بیماری سرطان شده و به دلیل قطع خدمات پزشکی آنان از سوی دولت آلبانی و محدویت‌های اعمال شده از سوی سران آن سازمان جهنمی برای خروج اعضای گروهک از کمپ، نارضایتی و ناامیدی شدیدی در کمپ موسوم به اشرف 3 حاکم شده است.

علاوه بر این، اخبار تایید نشده‌ای نیز حکایت از مرگ «زهره بنی جمالی» از اعضای شورای مرکزی منافقین بر اثر ابتلاء به همین بیماری در روزهای گذشته دارد. 

این درحالیست که کشورهای غربی و رژیم صهیونیستی ضمن ادامه‌ی حمایت های کلان مادی و پشتیبانی سیاسی و اطلاعاتی از گروهک منافقین ، اما با علم به تنفر شدید مردم ایران و حتی اپوزیسیون از جنایات منافقین در 5 دهه ی گذشته، به حمایت مادی و معنوی از چندین گروهک مزدور دیگر پرداخته‌اند و این موضوع به ناامیدی هر چه بیشتر ساکنین اردوگاه منافقین و تلاش برای فرار از آن دامن زده است.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: آلبانی / گروهک منافقین / بیماری زنان / کمپ گروهک منافقین در البانی