تغذیه مناسب در دوران ابتلا به آنفلوآنزا نقش مهمی در کاهش شدت علائم، تقویت سیستم ایمنی و سرعتبخشیدن به روند بهبود دارد؛ بههمین دلیل انتخاب غذاهای مفید و پرهیز از خوراکیهای التهابزا اهمیت زیادی دارد.
نورنیوز-گروه اجتماعی: در دوره ابتلا به آنفلوآنزا، توجه به تغذیه صحیح میتواند به کاهش علائم و تسریع روند درمان کمک کند. تب، تعریق و کاهش اشتها معمولاً بدن را با کمآبی و ضعف مواجه میکند؛ بنابراین مصرف مایعات کافی مانند آب، انواع سوپهای رقیق، دمنوشهای گیاهی و آبمیوههای طبیعی بدون شکر توصیه میشود.
غذاهای سبک و مقوی مانند سوپ مرغ، آبگوشت و سبزیجات پخته همراه با مواد غذایی تقویتکننده سیستم ایمنی از جمله سیر، سبزیجات برگسبز، ماست پروبیوتیک، مرکبات، کیوی و جو دوسربه بهبود سریعتر بیمار کمک میکنند. استفاده از ادویههایی مثل زنجبیل و زردچوبه نیز به کاهش التهاب و تسکین علائم کمک خواهد کرد.
در مقابل، مصرف غذاهای چرب، سرخکردنی، نوشابههای گازدار، شیرینیها و خوراکیهای فرآوریشده میتواند شدت علائم را افزایش دهد و روند درمان را کند میکند.
همچنین مصرف منظم ویتامینهای C و D، آهن، روی و پروبیوتیکها، نقشی کلیدی در افزایش مقاومت بدن و پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا ایفا میکند.